Taş Kağıt Makas’a Eylem Tok sahnesi damga vurdu

Taş Kağıt Makas'ın 6. bölümünde yaptığı kazada bir insanın ölümüne sebep olan 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlunu kaçıran yazar Eylem Tok konusu işlendi.

Taş Kağıt Makas’a Eylem Tok sahnesi damga vurdu

Başrollerinde Serra Arıtürk, Ekin Koç, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas'ın 6. bölümünde yaptığı kazada bir insanın ölümüne sebep olan 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlunu kaçıran yazar Eylem Tok konusu işlendi.

tas-kagit-makasa-eylem-tok-sahnesi-damga-vurdu.jpg

“BİR ANNE NEDEN 17 YAŞINDA BİR ÇOCUĞA ARABA VERİR”

Dizide Yeliz Akkaya'nın canlandırdığı Meryem'in 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlu Furkan, annesinden aldığı araçla akşam gezemeye çıkıyor. Lüks araçla hız yapan Furkan, kuryeye çarparak ölümüne sebep oluyor. Oğlunun aramasıyla kazayı öğrenen Meryem, aldığı yardımla suçu şoförünün üzerine atıyor. Şoför hakim karşısına çıkarken mağdur ailenin avukatı Umut, yaşanan gerçekleri ortaya çıkarmak için büyük çaba gösteriyor. Meryem ile oğlu yurt dışına kaçmaya çalışırken polisler tarafından kıskıvrak yakalanıyor. Avukat Harun, "Bir anne ve baba, 17 yaşında bir çocuğa niye araba verir? Gece bebe arabayı alıp gazladı, gariban bir kuryeye çarptı. Sonra siz de bütün hikayeyi şoförün üzerine yazdınız" ifadeleriyle tepki gösteriyor.

tas-kagit-makasa-eylem-tok-sahnesi-damga-vurdu-001.jpg

Umut ise yaşanan duruma kayıtsız kalamayarak "Bu davayla ilgili her şeyi anladım ama bir şeyi anlamakta güçlük çekiyorum. Nasıl olur da bir anne ve baba 17 yaşındaki ehliyetsiz çocuğuna araba verir? Hem kendi çocuğunun hem de diğerlerinin hayatını hiçe sayar. 'Ana yüreği' diyen insanlar var onları da anlamakta güçlük çekiyorum. Nasıl olur da karışı tarafın annesini ve onun acısını düşünemiyorlar" ifadelerini kullandı.

tas-kagit-makasa-eylem-tok-sahnesi-damga-vurdu-002.jpg