Turabi; Kötü bir haberim var…

Survivor All Star'ın en iddialı yarışmacısı halindeyken sağlık sorunları sebebiyle yarışmayı terk etmek durumunda kalan Turabi apar topar yoğun bakıma alınmıştı.

Turabi; Kötü bir haberim var…

Turabi Çamkıran “Bazılarınıza kötü bir haberim var” diyerek sağlık durumuna dair bilgi paylaştı. Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Turabi Çamkıran, geçirdiği sakatlık sebebiyle Survivor'a veda etmek durumunda kalmıştı.

turabi-kotu-bir-haberim-var.jpg

YİNE ÖLMEDİM

Survivor'a vedası gündemde bomba etkisi yaratan Turabi'den ilk açıklama geldi. Ünlü yarışmacı, “Sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak hiç kimsenin baskısı altında kalmadan size elveda diyorum... ifadelerini kullanmıştı. “Kırık, çıkık için geldik yoğun bakıma alındık! Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş” sözleriyle fanlarını korkutan Turabi'den yeni haber nihayet geldi. “Bazılarınıza kötü bir haberim var. Ben iyiyim” diyen Turabi devamında ise “Yine ölmedim. Sonunda taburcu oldum. Ölmez sağ kalırsam eğer tüm kıtalarda şampiyon olacağım inşallah. Allah, Reality Tv Show’da yarışırken ölmeyi nasip eder bana inşallah. Çok amin” notunu yazdı.

turabi-kotu-bir-haberim-var-001.jpg

TURABİ ÇAMKIRAN HAKKINDA
Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 Mersin'de hayata gözlerini açmıştır. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitmiştir fakat bitirememiştir, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirmiştir Gençliğinden beri hem breakdance hem muay thai hem de karma dövüş sanatları ile ilgilenmiştir ve hala devam etmektedir.