Uğur Dündar; Kendimden çok eminim

Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar, katıldığı bir canlı yayında "Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi.

Uğur Dündar; Kendimden çok eminim

Hanımefendi sarı saçlı diye 'Senin baban Uğur Dündar' demişler" şeklinde konuştu. Kendisine dava açan Dilara ile konuştuğunu da ifade eden Uğur Dündar, "Çok iyi aile terbiyesi almış biri, anne ve babasını bulmak için de elimden geleni yapacağımı söyledim" ifadelerini kullandı.

ugur-dundanr-kendimden-cok-eminim.jpg

SUPHİYE ORANCI’YI TANIMIYORUM

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu ve dava açtıkları söylemesi magazin gündeminde adeta bomba etkisi yaratmıştı. Hakkındaki babalık iddiasını kesin bir dille yalanlayan ve DNA raporu ile durumun tescillendiğini ifade eden Uğur Dündar, dava detaylarını ve ilişki yaşadığı iddia edilen Suphiye Orancı'yı da hiç tanımadığını sözlerine ekledi.

ugur-dundanr-kendimden-cok-eminim-001.jpg

“KIZMADIM, İÇERLEMEDİM”

Geçtiğimiz akşam Sözcü TV'ye konuk olarak katılan Uğur Dündar, dava süreciyle alakalı şu ifadeleri kullandı: "Bu dava 2022 yılında başladı. Dava dilekçesine baktığımda güya 1985 yılında İzmir'de tanışmışız. Ben o zaman bekarım. Bir süre beraber yaşamışız ve 1986 yılında da benden bir çocuğu olmuş. Davayı açan kişi de benden olduğunu iddia eden hanımefendi. Kendimden o kadar emindim ki... Metin Akpınar 'Bir gecelik hikaye' diyor ama bizim bir süre birlikteliğimiz olmuş. İnsan muhakkak hatırlar, ben böyle bir isimle asla birlikte olmadım. Kendimden çok eminim. Anadolu'da bir şehirde oturuyorlar ben o eve gidip ben sizin babanız değilim diyebilirdim. Hanımefendi evli, 2 çocuğu var. İkna da ederdim. Yetiştirme yurdunda büyüyen çocukların yaşadıkları travmaları çok iyi bilirim, onlara böyle hikayeler anlatılır. Anladığım kadarıyla da kızın sarı saçlı olduğunu gören bir kişi 'Senin baban Uğur Dündar' demiş ve onu inandırmış. Bu duruma kızmadım, içerlemedim ve empati yaptım. Kız çocuğunun ne kadar ıstırap çektiğini düşünebiliyorum” dedi.