Ali Yerlikaya İBB başkan adayı olacak mı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İBB başkan adayı olacak mı? Bakan Yerlikaya son günlerin tartışmasına son noktayı koydu.

Ali Yerlikaya İBB başkan adayı olacak mı?

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Ak Parti’den İBB Başkan adayı olacağı iddiaları son günlerde gündemden düşmüyordu. Bakan Yerlikaya, o tartışmalara son noktayı koydu. Peki Ali Yerlikaya İBB başkan adayı olacak mı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, görevdeki 180. Gününde çalışmaları anlatmak için basının karşısına geçti. Gazetecinin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ali Yerlikaya’ya İBB başkanlığına aday olup olmayacağı da soruldu.

ALİ YERLİKAYA İBB BAŞKAN ADAYI OLACAK MI?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul için Belediye Başkanlığı adaylığı gibi bir durumu söz konusu olmadığını söyledi. Yerlikaya bu açıklaması ile son dönemlerde devam eden Tartışmalara da son noktayı koymuş oldu.

FENOMENLERE YÖNELİK SORUŞTURMALAR

Diğer yandan gazeteciler son günlerde fenomenlere yönelik başlatılan soruşturmaları da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya sordu. Bakan Yerlikaya bu konuda MASAK ve hazine ve Maliye Bakanlığı ile birlikte çalıştıklarını söyledi.

Futbolcuların dolandırıldığı son dolandırıcılığı olayına ilişkin de açıklama yapan Yerlikaya, "Görünen tarafın arkasında kanunsuzluk var. Yasadışılık kokan bir var varsa orada biz varız" dedi.