Ali Yerlikaya’dan açıklama geldi! İBB başkan adayı olacak mı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile ilgili son günlerde gündeme gelen iddialardan biri de İBB başkan adayı olacağı yönündeydi. Ali Yerlikaya’dan o iddialara cevap geldi.

Ali Yerlikaya’dan açıklama geldi! İBB başkan adayı olacak mı?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son dönemlerde yaptığı başarılı operasyonlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son dönemlerde Ali Yerlikaya ile ilgili birçok haber ve iddiada gündeme geldi. Bu iddialardan biri de Ali Yerlikaya'nın İBB adayı olacağı ve Ekrem İmamoğlu'na rakip olacağı olmuştu. AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Yerlikaya olacak iddiaları gündeme bomba gibi düşerken o iddialarla ilgili ilk açıklama geldi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olacak iddiaları son günlerde sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Bakan Yerlikaya'nın İBB başkanı adayı olacağı iddiası heyecan yaratırken konuyla ilgili Halk TV'den İsmail Küçükkaya önemini açıklamalarda bulundu. İsmail Küçükkaya, Yerlikaya ile görüştüğünü belirterek İBB başkanı dahiliye ile ilgili son noktayı koydu. Peki İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya AK Parti'nin İBB adayı olacak mı?

İSMAİL KÜÇÜKKAYA CANLI YAYINDA AÇIKLADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yaptığı başarılı operasyonlar nedeniyle popülaritesi her geçen gün artmaya devam ediyor. Son günlerde Ali Yerlikaya'nın AK Parti'nin İBB başkan adayı olacağı yönünde iddialar vardı. Halk TV'de sabah programı yapan İsmail Küçükkaya, bu iddialarla ilgili olarak bugünkü programda önemini açıklamalar yaptı. İçişleri Bakanlığından üst düzey bir Yetkili ile görüştüğünü söyleyen İsmail Küçükkaya, 1 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Ali Yerlikaya'nın İBB adayı olmayı düşünmediğini öğrendiğini ifade etti.

ALİ YERLİKAYA'NIN İBB ADAYLIĞI SIFIR İHTİMAL

İsmail Küçükkaya İçişleri Bakanlığından yetkiliyle yaptığı o konuşmayı canlı yayında anlatırken Ali Yerlikaya'nın şu anda gündeminde düzensiz göç olduğunu belirtti. İçişleri Bakanlığı yetkilisinin kendisine şu ifadeleri kullandığını söyleyen İsmail Küçükkaya, "Sayın Bakan'ın ne aklında, ne fikrinde, ne kalbinde, ne de planlamasında hiç bir şekilde İBB adaylığı yok. Hatta sıfır ihtimal" dedi. "Bunu söylerseniz memnun oluruz" dedi. "Adaylığın tartışılmasını istemiyoruz". Böylelikle Ali Yerlikaya'nın aday olma ihtimalinin olmadığını duyurdu.