Ankara seçim anketinden taze sonuç geldi! Bu farkı kimse beklemiyordu

Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gözler il il yapılan seçim anketlerinde. Yerel Seçimlere doğru geri sayarken sonucun en çok merak edildiği illerden biri olan Ankara’dan bir anket daha geldi.

Ankara seçim anketinden taze sonuç geldi! Bu farkı kimse beklemiyordu

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel seçimlerde Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere tüm illerden çıkacak sonuçlar merakla bekleniyor. Yerel Seçime doğru meraklı bekleyiş devam ederken vatandaşın nabzını tutan anketler de devam ediyor. Araştırma şirketleri, Yerel Seçimler için anketlerini sürdürüyor. Ankara’dan yeni bir anket daha geldi. Yapılan anketin sonucu paylaşılırken Mansur Yavaş ve Turgut Altınok arasındaki puan farkı dikkat çekti.

ANKARA’DA 4 BİN KİŞİNİN KATILIMIYLA YENİ ANKET

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine doğru geri sayım sürüyor. Seçime sayılı günler kalırken seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Ankara’da da seçim süreci oldukça rekabeti yüksek geçiyor. 31 Mart’ta Ankara’da AK Parti’nin adayı Turgut Altınok mu yoksa CHP’nin adayı Mansur Yavaş mı seçimi kazanacak merak edilirken Başkent’te MAK Araştırma tarafından 4 bin 300 kişinin katıldığı anketin sonuçları açıklandı. Yapılan araştırmaya göre Mansur Yavaş, yüzde 44’lük kesimin oyunu aldı. Turgut Altınok’un oy oranı ise yüzde 38 olarak kaydedildi.

ankara-secim-anketinden-taze-sonuclar-geldi-bu-farki-kimse-beklemiyordu.jpg

YAVAŞ VE ALTINOK ARASINDA 6 PUAN FARK VAR

MAK Araştırma’nın Ankara’da 21 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arasında yaptığı anketin sonuçları şöyle;

- Mansur Yavaş (CHP): Yüzde 44

- Turgut Altınok (AK Parti): Yüzde 38

- Cengiz Topel Yıldırım (İYİ Parti): Yüzde 3

- Suat Kılıç (Yeniden Refah Partisi): Yüzde 4

- Gülten Kışanak (DEM): Yüzde 2

- Hüseyin Bartu Soral (Zafer Partisi): Yüzde 2

- Cafer Güneş (Saadet Partisi): Yüzde 1

- Celal Mümtaz Akıncı (DEVA): Yüzde 0,5