Antalya’da kıran kırana yarış! Yeni anket geldi 7 puan fark var

Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimlerine doğru geri sayım devam ederken seçime sayılı günler kalan bir ankette Antalya’dan geldi. Antalya’da adaylar arasında kıran kırana bir yarış var.

Antalya’da kıran kırana yarış! Yeni anket geldi 7 puan fark var

Yerel Seçimlere az bir süre kalırken Antalyalı vatandaşlarla yapılan anketin sonuçları paylaşıldı. Yerel Seçime doğru tüm illerdeki anket sonuçları büyük bir merakla takip edilirken bir ankette Antalya’dan geldi. Antalya’da yapılan son ankette AK Parti ve CHP adayı arasında 7 puan fark olduğu görüldü. Anket sonuçlarına göre AK Parti’nin Antalya adayı yarışı 7 puan farkla önde götürüyor.

ANTALYA’DA GÜNCEL SEÇİM ANKETİ

Yerel Seçimlere doğru araştırma şirketleri vatandaşların nabzını tutmaya devam ediyor. İl il yapılan anketlerin sonuçları paylaşılmaya devam edilirken adaylar arasındaki oy farkı ve son durum da merakla takip ediliyor. Bir seçim anketi de Antalya’dan geldi. MAK Araştırma’nın Antalya’da yaptığı ankette Antalyalı vatandaşlara, ‘Bu Pazar bir Yerel Seçim olsa oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?’ diye soruldu. Anket sonuçları açıklandı.

AK PARTİ’NİN ADAYI 7 PUAN FARKLA ÖNDE

MAK Araştırma’nın Antalya anketine 1910 kişi katıldı. Yüz yüze yapılan anketten çıkan sonuçlara göre AK Parti’nin adayı Hakan Tütüncü’nün rakibi Muhittin Böcek’ten 7 puan farkla önde olduğu görüldü. Hakan Tütüncü yüzde 41 oy alırken CHP’nin adayı Muhittin Böcek ise yüzde 34 oy aldı.

antalya-da-kiran-kirana-yaris-yeni-anket-geldi-7-puan-fark-var.jpg

ANTALYA YEREL SEÇİM ANKETİNİN SONUÇLARI

- Hakan Tütüncü (AK Parti): Yüzde 41

- Muhittin Böcek (CHP): Yüzde 34

- Nesrin Ünal (İYİ Parti): Yüzde 7

- Kemal Bülbül (DEM Parti): Yüzde 7

- Oğuz Ersöz (Zafer Partisi): Yüzde 2

- Ümit Özkurt 8Yeniden Refah Partisi): Yüzde 1.5

- Diğer Adaylar: Yüzde 2.5

- Kararsız/Cevap Yok: Yüzde 5