Battal İlgezdi çok sinirlendi! Kendisini eleştiren vatandaşa ateş püskürdü

Yerel Seçimlerde CHP’den yeniden aday gösterilmeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, halka açık bir toplantı düzenledi. Battal İlgezdi’nin toplantı sırasında sinirlendiği anlar ve kullandığı ifadeler siyaset gündeminde de geniş bir yer buldu.

Battal İlgezdi çok sinirlendi! Kendisini eleştiren vatandaşa ateş püskürdü

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimlere doğru geri sayıma devam ederken Türkiye’de ana gündem maddelerinden biri de Yerel Seçim olmaya devam ediyor. Seçime çok az bir süre kalırken CHP'den yeniden aday gösterilmeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin halka açık olarak düzenlediği toplantıda yaşananlar gündem oldu. Kendisini eleştiren vatandaşa sert çıkan İlgezdi’nin kullandığı ifadeler tepki çekti.

TOPLANTIDA BİR VATANDAŞLA TARTIŞTI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde partisinden yeniden aday gösterilmeyeceği açıklanmıştı. CHP’den yeniden aday gösterilmeyeceği öğrenilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, partisinden istifa etmişti. Geçtiğimiz günlerde İçerenköy Mahallesi ile ilgili bir imar planı hakkında bilgilendirme toplantısı yapan Battal İlgezdi, toplantıda bir vatandaşla tartıştı.

battal-ilgezdi-cok-sinirlendi-kendisini-elestiren-vatandasa-ates-puskurdu.jpg

ÇOK ÖFKELENDİ

Halka açık bir toplantı düzenleyen ve bu toplantıda bir vatandaşla tartışan Battal İlgezdi’nin öfkelendiği anlar ve kullandığı sert ifadeler tepki çekti. Tartışma anında sinirlerine hakim olamayan İlgezdi, kendisiyle tartışan vatandaşa yönelik sert ifadeler kullandı. İlgezdi’nin o anlarda tartıştığı vatandaşa; ‘Sen kimsin lan, hadsiz, şerefsiz adam. Seni kimin gönderdiğini biliyorum. Şerefsiz oğlu şerefsiz. Ben 15 yıldır bu halka hizmet ediyorum. Sen kimsin beni protesto ediyorsun.’ dediği anlar salondaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

battal-ilgezdi-cok-sinirlendi-kendisini-elestiren-vatandasa-ates-puskurdu-001.jpg