Bir ankette Ankara’dan geldi! Yavaş ve Altınok arasında kıran kırana yarış

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşıyor. Yerel Seçimlere doğru geri sayım sürerken seçim sonuçları en çok merak edilen illerden biri olan Ankara’da da büyük bir rekabet var. Mansur Yavaş ve Turgut Altınok arasındaki kıran kırana yarışta son durum ne?

Bir ankette Ankara’dan geldi! Yavaş ve Altınok arasında kıran kırana yarış

Mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden aday gösterilen Mansur Yavaş ile Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak. Yavaş ve Altınok’un seçim çalışmaları tüm hızıyla devam derken Ankara’da yapılan son seçim anketindeki sonuçlar geldi. Ankara’da Yavaş mı, Altınok mu önde? Ankara’daki seçim anketlerinde son durum ne? Mansur Yavaş mı? Turgut Altınok mu kim önde? İşte detaylar…

ANKARA’DAKİ ANKETTE YAVAŞ 4 PUAN ÖNDE

ALF Araştırma’nın Ankara’da yaptığı son seçim anketinin sonuçları açıklandı. 31 Mart Yerel Seçimlerinde sandıktan çıkacak sonucun en çok merak edildiği illerden biri olan Ankara’da CHP’nin adayı Mansur Yavaş ile Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Altınok arasındaki yarışın kazananı kim olacak merakla beklenirken Ankara’daki son anket sonuçlarına göre Yavaş 4 puan önde. ALF Araştırma’nın yaptığı ankette Ankaralı vatandaşlara, ’31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Yerel Seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?’ sorusu soruldu. Ankete katılanların yüzde 41.4’ü Mansur Yavaş dedi. Yüzde 37.5’lik kesim ise Turgut Altınok’a oy vereceğini söyledi.

bir-ankette-ankara-dan-geldi-yavas-ve-altinok-arasinda-kiran-kirana-yaris.jpg

ANKARA’DAKİ GÜNCEL ANKET SONUÇLARI

- Mansur Yavaş: Yüzde 41.4

- Turgut Altınok: Yüzde 37.5

- Cengiz Topel Yıldırım: Yüzde 6.4

- Suat Kılıç: Yüzde 2.3

- Bartu Soral: Yüzde 2.1

- Diğer Adaylar: Yüzde 4.1

- Kararsız: Yüzde 6.2