Bülent Kerimoğlu İBB aday adayı oldu! İmamoğlu’na kendi partisinden rakip

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde gözler çıkacak adaylarda. Özellikle de 3 büyükşehir Ankara, İstanbul ve İzmir’in Belediye Başkan adayları merakla beklenirken gözler siyasi partilerin açıklayacağı adaylara çevrildi.

Bülent Kerimoğlu İBB aday adayı oldu! İmamoğlu’na kendi partisinden rakip

2024 Yerel Seçimlerine doğru geri sayım sürerken Belediye Başkan adayları ve adaylık başvurusu yapan isimler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Mart ayının sonunda yapılacak Yerel Seçimler öncesinde hangi parti hangi ilden kimi aday çıkaracak merak edilirken adaylık başvuruları ve adaylık açıklamaları da gelmeye başladı. İstanbul’da İmamoğlu’na ilk rakip kendi partisinden çıktı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, İBB Başkanlığı için aday adayı oldu.

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU REKABET KIZIŞIYOR

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde Yerel Seçimlere gidiyor. Mart ayının sonunda yapılacak olan seçim öncesinde gözler siyasi partilere ve 81 ilde çıkaracakları adaylara çevrildi. Özellikle de Ankara, İstanbul ve İzmir’de çıkacak adaylar merak edilirken Yerel seçimlere doğru rekabet giderek kızışıyor. Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önümüzdeki seçim için ilk rakibi kendi partisi CHP’den çıktı.

bulent-kerimoglu-ibb-aday-adayi-oldu-imamoglu-na-kendi-partisinden-rakip.jpg

BÜLENT KERİMOĞLU İBB BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI OLDU

Bakırköy Belediye Başkanı olan Bülent Kerimoğlu, İBB Başkanlığı için aday adayı oldu. Adaylık başvurusunu yaptığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Kerimoğlu, İBB Başkanlığı aday adaylığı için CHP İstanbul İl Başkanlığı’na başvuru dosyasını teslim etti. Kerimoğlu’ndan gelen açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;
‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel değerlerine bağlı, Halkçı, Kamucu, Laik, Devrimci, Atatürkçülerin, Örgütün gücüne inanan parti emekçilerinin adayı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığına başvurumu yaptım. Partimize ve İstanbulumuza hayırlı olsun.’

bulent-kerimoglu-ibb-aday-adayi-oldu-imamoglu-na-kendi-partisinden-rakip-001.jpg