CHP’de o isim adaylıktan çekildi! Yerel seçime günler kala ŞOK gelişme

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala CHP’de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Siyasi partilerin seçim hazırlıkları sürerken CHP’de bir aday çekilme kararı aldı. Çekilme kararının sağlık sorunları nedeniyle olduğu açıklandı.

CHP’de o isim adaylıktan çekildi! Yerel seçime günler kala ŞOK gelişme

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi. 31 Mart Yerel Seçimlerine 38 gün kalırken CHP’de yaşanan son dakika gelişmesi siyaset gündeminde geniş yer buldu. CHP Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunmak için kendisini aradığını ve kendisine adaylıktan çekilmesinin iyi olacağını söylediğini belirtti.

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Şükrü Ciravoğlu adaylıktan çekildi. Sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıklayan Ciravoğlu, CHP lideri Özgür Özel'in kendisine 'geçmiş olsun' dileklerini iletmek için telefon açtığını ve adaylıktan çekilmesinin iyi olacağını söylediğini belirtti.

chp-de-o-isim-adayliktan-cekildi-yerel-secime-gunler-kala-sok-gelisme.jpg

RİTİM BOZUKLUĞU TEDAVİSİNE BAŞLANACAK

Edirne'deki 5 Şubat tarihinde gerçekleştirilen ön seçimlerde ilk sırada çıkan Şükrü Ciravoğlu, CHP'den Edirne Belediye Başkan adayı gösterildi. Yapılan ön seçimden 1 hafta sonra rahatsızlanan ve düşük tansiyonla beraber mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Ciravoğlu'nun kalp damarlarından birinde tıkanıklık olduğu tespit edildi ve operasyona alındı. Yapılan operasyonda tıkalı olan damar açıldı ve stent takıldı. Hastaneden taburcu edildikten sonra saha çalışmalarına başlayan Ciravoğlu, dün tekrar ritim bozukluğu şikayetiyle hastaneye başvurdu. Doktorlar, Ciravoğlu'nun bir süre tedavi altında kalıp ritim bozukluğu tedavisi görmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle CHP Edirne Belediye Başkanlığı adaylığından çekildi.