CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP’de geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Kurultay’da değişim diyenlerin oy çoğunluğuyla Genel Başkanlık koltuğuna Özgür Özel oturmuştu. CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaorğlu’nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, koltuğu devraldığı eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Yerel Seçimler yaklaşırken siyasi partilerin çalışmaları da hızlanırken 2024 Yerel Seçimleri öncesinde partilerdeki hazırlıklar da arttı. Özel’in bugünkü ziyaretinde Kılıçdaroğlu ile Yerel Seçimlerle ilgili fikir alışverişi yapacağı belirtiliyor. İki ismin toplantısında ana gündem maddesinin Yerel seçimler olması bekleniyor.

ÖZEL’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, bugün CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’ndan görüşme için randevu talep ettiği öğrenilen Özel’in bugün saat 10.30’da Kılıçdaroğlu’nun çalışma ofisine geldiği öğrenildi. CHP lideri Özel’in bu ziyareti ‘nezaket ziyareti’ olarak adlandırılırken iki ismin görüşmesinde ana gündem maddesinin yaklaşan Yerel Seçimler olduğu ve bu konu hakkında fikir alışverişi yapılacağına dair yorumlar da geldi.

chp-genel-baskani-ozgur-ozel-den-kilicdaroglu-na-ziyaret.jpg

İYİ PARTİ’DEN İTTİFAK TEKLİFİNE ONAY ÇIKMADI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere doğru geri sayım devam ederken siyasi partilerin Yerel seçim çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Hangi parti hangi ilden kimi aday gösterecek hepsi merakla beklenirken CHP’de de Yerel Seçim çalışmaları sürüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirmiş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile toplantı yapmıştı. CHP’den İYİ Parti’ye Yerel Seçimler için ittifak teklifi gitmişti. Ancak İYİ Parti, CHP’den gelen ittifak teklifini reddetmişti.