CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu! Kılıçdaroğlu açıkladı

2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken belediye başkan adayları da merak ediliyor Özellikle Ankara, İstanbul ve İzmir’in belediye başkan adayları kimler olacak merak edilen soruların başında yer alıyor.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu! Kılıçdaroğlu açıkladı

Yerel Seçimler yaklaşırken siyasetin gündeminde de Yerel seçim konusu ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Partilerin 2024 Yerel Seçimlerinde hangi ilde hangi ismi belediye başkan adayı çıkaracağı merak ediliyor. Özellikle de 3 büyükşehirde çıkacak olan adaylar en sık araştırılan konular arasında. Ankara, İstanbul ve İzmir’de hangi parti hangi ismi aday çıkaracak merakla bekleniyor. Tüm bu sorulara yanıt aranırken CHP’nin İzmir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İZSİAD ziyaretinde kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıtta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Tunç Soyer olacağını açıkladı. İşte detaylar…

YEREL SEÇİMLER YAKLAŞIYOR

Türkiye, Yerel Seçimler için geri sayıma başladı. 2024 Yerel Seçimleri yaklaşıyor. Yerel Seçim tarihi 31 Mart 2024 olarak açıklandı. Gözler partilerin belediye başkan adaylarına çevrildi. Hangi parti hangi ilden kimi aday gösterecek merak edilirken özellikle de 3 büyükşehirde hangi isimlerin aday olacağı merak konusu. Partilerin Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkan adayları merak ediliyor. Konuyla ilgili araştırmalar sürerken yaşanan önemli gelişmeler de siyaset gündeminde yer alıyor.

chp-izmir-uyuksehir-belediye-baskan-adayi-belli-oldu-kilicdaroglu-acikladi.jpg

CHP’NİN İZMİR ADAYI BELLİ OLDU

Ankara’da İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) ile Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri (BASİFED) heyetleri buluşmasında CHP’nin İzmir adayının ismini verdiği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Tunç Soyer olacağını söylediği iddia edildi. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Yerel Seçimlerde CHP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise Ahmet Akın olacağını net ir şekilde ifade ettiği belirtildi. CHP liderinin İzmir adayı ile ilgili kendisine yöneltilen soruya net bir şekilde ‘Tunç Soyer elbette adayımızdır’ dediği aktarıldı.