CHP kurultayı öncesi pankart krizi! Kılıçdaroğlu’na destek pankartındaki o hata gündem oldu

CHP’de kurultay için sayılı saatler kaldı. Kurultay heyecanının başladığı CHP’de yarın genel başkan adayları arasında büyük bir rekabet yaşanacak. Kurultay öncesinde ise destek amaçlı hazırlanan pankarttaki yazım yanlışı gündem oldu.

CHP kurultayı öncesi pankart krizi! Kılıçdaroğlu’na destek pankartındaki o hata gündem oldu

CHP’de 38. Olağan Kurultay için geri sayım sürüyor. Kurultay heyecanının başladığı CHP’de yarın genel başkan adayları Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Gözler CHP kurultayına çevrilirken Kılıçdaroğlu’na destek amacıyla hazırlanan bir pankart sosyal medyanın gündemine oturdu. Pankarttaki yazım yanlışı gündem olurken konu kısa sürede sosyal medya gündeminde ilk sıralara yer leşti. İşte o pankart…

CHP’DE KURULTAY HEYECANI

CHP’de 38. Olağan Kurultay 4-5 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ‘İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı’ sloganıyla kurultaya giden CHP’de kongre öncesi hazırlıklar devam ediyor. 4-5 Kasım tarihleri arasında Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde salona Kılıçdaroğlu’na destek amacıyla bir pankart asıldı. Pankarttaki yazım yanlışı ise günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

chp-kurultayi-oncesi-pankart-krizi-kilicdaroglu-na-destek-pankartindki-o-hata-gundem-oldu.jpg

PANKARTTAKİ YAZIM YANLIŞI GÜNDEM OLDU

CHP’nin kurultayı öncesinde Ankara Spor Salonu’nda hazırlıklar devam ederken salona asılan bir pankarttaki o hata dikkat çekti. Mevcut CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun destekçilerinin salona astığı pankartta ‘Asla Yalnız Yürümeyeceksin’ ifadeleri yer aldı. Pankarttaki ‘Yanlız’ şeklindeki yazım hatası sosyal medyanın gündemine oturdu. Pankarttaki yazım yanlışı sosyal medya kullanıcıarı tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.