Çiçeği burnunda CHP’li başkanın makam odasında gizli kamera bulundu

Yerel Seçimler sona erdi ve seçilen belediye başkanları mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Afyonkarahisar’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde oy çokluğuyla seçilen CHP’li Burcu Köksal’ın makam odasından çıkanlar şoke etti.

Çiçeği burnunda CHP’li başkanın makam odasında gizli kamera bulundu

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde CHP’nin adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçildi. Oyların çoğunluğunu alan ve Afyonkarahisar’ın yeni belediye başkanı olan Köksal, yaptığı son aç9ıklamalarda siyaset gündemini hareketlendirdi. Makam odasını çeken gizli kamera düzeneği bulunduğunu açıklayan Köksal, ‘Dinleme cihazları, görüntü cihazlarıyla ilgili raporlama yapılacak dedi.

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDE BÖCEK SKANDALI

31 Mart Yerel Seçimlerinde oyların yüzde 50.73’ünü alarak Afyonkarahisar’ın yeni belediye başkanı seçilen CHP’li Burcu Köksal, görevi devraldıktan sonra şoke eden açıklamalarda bulundu. Belediyede gizli dinleme ve izleme cihazı bulduklarını söyleyen Köksal, konuyla ilgili tüm detayları Anka Haber Ajansı’na anlattı. Belediye binasının üçüncü katında yer alan başkanlık makamı, özel kalem ve sekreterliğin bulunduğu odaların hepsinin özel bir ekip tarafından arandığını söyleyen Köksal, şüpheleri üzerine ne var ne yok ortaya çıksın istediğini ve bir tarama yapılmasını istediğini söyledi.

cicegi-burnunda-chp-li-baskanin-makam-odasinda-gizli-kamera-bulundu.jpg

BURCU KÖKSAL: TEDBİRLER ALACAĞIZ

Başkanlık makamı, özel kalem ve sekreterliğin bulunduğu odaların hepsinin özel bir ekip tarafından arandığını anlatan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, yapılan aramalarda ‘böcek’ olarak bilinen dinleme cihazı bulunduğunu söyledi ve ‘Dün itibarıyla bir tarama yapıldı. Dinleme cihazları, görüntü cihazlarıyla ilgili raporlama yapılacak. Başkanlık katının bulunduğu üçüncü kattaki her yeri tarattırıyoruz. Teknik olarak aldığım bilgiye göre tespiti de çok zormuş. Kimin ne şekilde koyduğunun tespit edilmesi çok zormuş. Elimizden geldiğince bulmaya çalışacağız. Bundan sonra belediyede böyle şeylerin yaşanmaması için gereken tedbirleri alacağız.’ dedi.

cicegi-burnunda-chp-li-baskanin-makam-odasinda-gizli-kamera-bulundu-001.jpg