Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'na hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı

Cumhurbaşkanı başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı ekonomi politikaları kurulu üyesi Yiğit Bulut, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Yeni bir Tartışmanın fitişi ateşlenirken, AK Parti eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Yiğit Bulut sosyal medya hesabından bugün yaptığı bir paylaşımla Ekrem İmamoğlu'na "Milli güvenlik sorunu" dedi. Bulut'un bu paylaşımı ile birlikte sosyal medyada da yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

EKREM İMAMOĞLU İÇİN “MİLLİ GÜVENLİK SORUNU” DEDİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, Bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İBB başkanı Ekrem İmamoğlu için “Milli Güvenlik sorunu” ifadelerini kullandı. Yiğit Bulut sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sizinle bir cümle paylaşacağım, not edin, tartışacağız, göreceğiz; Ekrem İmamoğlu Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için bir milli güvenlik sorunudur! Medyamız gerçek analiz kabiliyetine ulaşınca bu tezin içini doldurmayı başaracaktır umarım! Not alın!!" diyerek yeni bir tartışma başlattı.

MEHMET METİNER SESSİZ KALAMADI

AK Parti eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner Yiğit Bulut'un bu paylaşımına sessiz kalamadı. Metiner, Yiğit Bulut'un mesajını alıntılayarak cevap verdi.

Mehmet Metiner cevabında şu ifadeleri kullandı:

"Tut ki doğru olsun. Bu kadar çok İmamoğlu vurgusu, bu kadar çok tehdit algısı, siyaseten hangi sonuçlara yol açtı? Geldiğimiz noktada hakikat şu: İmamoğlu yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider! Siyaset, sonuçla anlamlıdır."