Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da İşte mitinge katılan kişi sayısı

Türkiye’de 3 gün sonra Yerel Seçimler için sandıklar kurulacak ve seçmenler oy kullanmak için sandığa gidecek. Yerel Seçimler yaklaşırken siyasi partilerin seçim çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’da İşte mitinge katılan kişi sayısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Bursa mitinginde kürsüye çıktı. Bursalı vatandaşlara hitap eden Erdoğan, mitinge katılan kişi sayısını da bizzat açıkladı. Mevcutta AK Parti yönetiminde olan Bursa’nın 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’ye geçeceği iddiası siyaset gündeminde yer almaya devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Bursa mitingindeki kalabalık ise sosyal medya da gündem oldu.

MİTİNGE 90 BİN KİŞİ KATILDI

Bugün AK Parti’nin Bursa mitinginde kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, binlerce kişiye hitap etti. Bursalı vatandaşlarla buluşan Erdoğan, Emniyet’ten alınan bilgiler doğrultusunda miting alanında 90 bin kişinin olduğunu söyledi. Büyük bir kalabalığa hitap eden Erdoğan, ‘Her gelişimizde kalbimizin bir köşesini Bursa’da bırakıyoruz. Sordum, bugün Bursa’da katılım ne durumda diye, rakamı aldım 90 bin. Şimdi Buradan Bursa’yla birlikte Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin inşasını Bursa’nın yol arkadaşlığında yapmak istiyoruz. Biz biliyoruz ki Bursa’nın boş lafla, palavrayla, yalanla, dolanla işi olmaz. Çünkü Bursa emeğin, alın terinin, üretimin şehridir.’ dedi.

cumhurbaskani-erdogan-bursa-da-iste-mitinge-katilan-kisi-sayisi-001.jpg

‘BURSA’YA GÜVENİYORUM’

Konuşmasına Türkiye Yüzyılı yolculuğumuzda bizi en iyi anlayacak olan Bursa’dır sözleriyle devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Bursa, yatırıma bakar, esere bakar, hizmete bakar, projeye bakar, velhasıl Bursa icraata bakar. Zaten Bursa ilk yerli markamız olan TOGG fabrikası başta olmak üzere ülkemizin prestij eserlerine öncülük ediyor, ev sahipliği yapıyor. Allah vergisi, büyüleyici güzellikleriyle medeniyetlerin mirası, eşsiz birikimiyle, vakur insanıyla Bursa’ya da böylesi yakışır. İnşallah Bursa 31 Mart’taki tercihiyle bu duruşunu Büyükşehirde ve ilçelerde belediye yönetimlerine de yansıtacaktır. Ben buna inanıyorum. Ben Bursa’ya güveniyorum. Biz de Belediye Başkanlarımızla el ele verip Bursa’nın önünde yeni bir dönem açmayı planlıyoruz.’ dedi.

cumhurbaskani-erdogan-bursa-da-iste-mitinge-katilan-kisi-sayisi.jpg