Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ziyareti için tarih verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda kendisini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ziyaret için tarih geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ziyareti için tarih verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmiş ardından da ilerleyen günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu görüşmeler sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Özel’e iade-i ziyaret gerçekleştireceği bilgisine yer verilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaretiyle ilgili bir tarih açıklaması geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖZEL’E İADE-İ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRECEK

Partisinin bugünkü grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalara yer veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerden kendisine gelen Özel’e iade-i ziyaretin ne zaman gerçekleşeceğine dair soruya da yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Ayın 9’undan sonra’ diyerek 9 Haziran’dan sonrasını işaret etti.

cumhurbaskani-erdogan-chp-ziyareti-icin-tarih-verdi.jpg

İYİ PARTİ’NİN YENİ GENEL BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Meral Akşener döneminin sona erdiği İYİ Parti’de yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu seçilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile görüşüp görüşmeyeceğine dair bir soru yöneltildi. Bu soruya yanıt veren Erdoğan, ‘Görüşmememiz için hiçbir neden yok’ dedi.