Cumhurbaşkanı Erdoğan iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezi’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda kendisini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iade-i ziyarette bulunacağı açıklanmıştı. Görüşmenin tarihi ve saati belli olurken beklenen görüşme bugün gerçekleşiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezi’nde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmiş ve ikili arasında gerçekleşen görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da CHP’ye bir iade-i ziyarette bulunacağı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyareti bugün gerçekleşiyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret edeceğini açıklamış ve 11 Haziran Salı günü saat 16.00’da görüşmenin gerçekleşeceğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iade-i ziyaret için CHP Genel Merkezi’nde.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İADE-İ ZİYARET

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkezi'ne gelerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu ziyaretin ardından MHP lideri Bahçeli'ye de bir ziyaret gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bugün CHP'ye iade-i ziyaret geldi. Saat 16.00'da CHP Genel Merkezi'ne gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 18 yıl sonra CHP'yi ziyaret etti.

cumhurbaskani-erdogan-iade-i-ziyaret-icin-chp-genel-merkezinde.jpg

GÖRÜŞME 1,5 SAAT SÜRDÜ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'ni ziyarete gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda karşıladı. İki isim arasındaki görüşme basına kapalı olarak 1,5 saat sürdü. Görüşmenin ardından Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı makam aracına kadar geçirdi. İki liderin bu görüşmesinde de yanlarında ilk görüşmedeki isimler yer aldı. Bugünkü görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CHP lideri Özel'e ise CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan eşlik etti.

cumhurbaskani-erdogan-iade-i-ziyaret-icin-chp-genel-merkezinde-001.jpg

ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞLARI GÜNDEMDEYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye iade-i ziyaretinde hangi konuların ele alındığı da merak ediliyor. Erdoğan ve Özel arasındaki görüşmede gündemdeki çok sayıda konu başlığının masaya yatırıldığı belirtiliyor. Başta asgari ücret ve emekli maaşlarının, Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarının, öğretmen atamalarında mülakat, yerel yönetimlerin borç yükü gibi çok sayıda konu başlığının bu görüşmede gündeme geldiği belirtiliyor.