Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan “Büyük Değişim” Sinyali

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim sonrası büyük değişim sinyali geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan “Büyük Değişim” Sinyali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez partisinin grup toplantısında konuştu. 31 Mart seçimlerinde milletin önemli bir mesaj verdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz bitti demeden bitmez” ifadelerini kullandı. Türkiye'nin en dinamik Partisi olduklarını da sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük değişim sinyalini de verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yapılan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalara ek olarak Bugün de AK Parti meclis grup toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Bayram boyunca Gazze başta olmak üzere birçok meseleyi ele almak için 18 ayrı devlet ve hükümet başkanı ile görüştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, gereken adımların daha hızlıca atılacağını söyledi.

Türkiye genelinde yerel seçimlerin huzur ve sükunet içinde geçtiğini ve bundan da memnuniyet duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan milletin sandıkta verdiği mesajı da dikkate aldıklarını söyledi.

ERDOĞAN’DAN DEĞİŞİM SİNYALİ

31 Mart'ta yapılan seçimlerin bir yerel seçim olduğunu unutanların ve şımarıklığa düşenlerin olduğunu da belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanı olarak kabine ile birlikte görevinin başında olduğunu dile getirdi. Kimsenin boş umutlara kapılmaması gerektiğini de vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Partisi içinde değişim sinyalleri verdi. Milletin sandıkta önemli bir mesaj verdiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan buradan Herkesin kendisine düşeni alması gerektiğini ve Özeleştiri yapması gerektiğini ifade etti.

AK Parti'nin hala ilk günkü gibi diri bir parti olduğunu dinamik olarak yoluna devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Şunu herkes görsün ve bilsin, biz 'bitti' demeden hiçbir şey bitmez. Biz bu ülkenin en dinamik partisiyiz. Heyecanımız ilk günkü gibi dipdiri.

Bu seçim sonuçlarını bir fırsat bilerek, AK Parti'yi yıpratmaya, AK Parti'nin dengelerini bozmaya kalkışanları da gayet iyi görüyoruz, biliyoruz. Medyadan, sosyal medyadan, televizyon ekranlarından AK Partiye ayar vermeye çalışanlara kesinlikle rıza göstermeyiz.

Bu harekette şımarıklık olmaz. Bu harekete milletten, milletin değerlerinden milletin gündeminden kopma asla olmaz. Muhasebemizi yapar, hatalarla aramıza mesafeyi koyar, nerede kalmıştık der ve kaldığımız yerden yolumuza daha güçlü bir şekilde revan oluruz.”