Destici'den Mehmet Şimşek'e çağrı: Emeklinin hakkını ver

Büyük Birlik Partisi genel başkanı Mustafa Destici, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e çağrı yaptı. Emeklinin Hakkını ver diyen Destici, Kurban Bayramı ikramiyesinin 10.000 TL olmasını istedi.

Destici'den Mehmet Şimşek'e çağrı: Emeklinin hakkını ver

Bolu'nun Gerede ilçesinde Partisi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Büyük Birlik Partisi Genel başkanı Mustafa Destici önemli açıklamalarda bulundu. Partisinden ilçe belediye başkan adayı olan Akif allar ile de bir araya gelen seslice, salona girişte partililere eliyle yemek dağıttı. Daha sonra da partililere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.

HAZİNE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK'E ÇAĞRI YAPTI

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere Cumhur ittifakı ile birlikte gireceklerini belirten Mustafa deşti, 15 Temmuz hain darbe gecesinden bu yana ittifakta olduklarını söyledi. Ittifakta kararlılık mesajı veren Mustafa Destici'nin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yaptığı Çağrı ise dikkat çekti.

Emekliye verilen zamların yeterli olmadığını belirten Mustafa Destici, en düşük emekli maaşının en az 17 bin TL'ye çıkarılması gerektiğini bir kez daha söylemek istediğini ifade etti. Emekli Bayram ikramiyesinin de 3000 TL olarak yeterli gelmediğini belirten Destici, Kurban bayramında en az 10.000 TL ikramiye verilmesi gerektiğini belirterek “Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy, emeklinin hakkını ver." dedi.