Devlet Bahçeli’den TikTok tepkisi: Salgın gibi yayılıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında kürsüye çıkan MHP lideri Bahçeli, sosyal medya uygulaması TikTok ile ilgili de yorumunu yaptı.

Devlet Bahçeli’den TikTok tepkisi: Salgın gibi yayılıyor

Son günlerde en çok konuşulan konulardan biri de sosyal medya uygulaması TikTok’taki paylaşımlar. Kamuoyunda tepki oluşturan paylaşımlar yapılan TikTok uygulaması ile ilgili bir açıklama ve tepki de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. Bugün MHP Grup Toplantısı’nda konuşan Bahçeli, sosyal mecralardaki skandallara değindi ve ‘TikTok rezaleti salgın gibi yayılmaktadır’ ifadelerine yer verdi. İşte Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan detaylar…

‘SALGIN GİBİ YAYILIYOR’

Partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli başlıklara değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerin en çok tartışılan ve gündem olan konularından TikTok uygulamasına da değindi. Toplumda oluşan öfkeden bahseden MHP lideri, ‘Daha çok faiz geliri elde etmek için tertip edilmiş fon ve finans oyunları, doymayan kursakların tahriki ile milyon dolarlarını bu fona bağlayan tanınmış simalar, bunlara çanak tutan sahtekar bankacılar, saadet zincirleri, saçlarına dolardan bukle yapan şaibeli soytarılar milletimizde haklı bir öfkeye neden olmaktadır. TikTok rezaleti salgın gibi yayılmaktadır. Toplumsal arınma, siyasi aklanma, ertelenemez yükümlülüktür.’ dedi.

devlet-bahceli-den-tiktok-tepkisi-salgin-gibi-yayiliyor.jpg

SEÇİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler öncesindeki seçim çalışmaları ile ilgili de yorumlarını dile getiren MHP lideri Bahçeli, CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’i de eleştirdiği konuşmasında, ‘CHP Genel Başkanı kulağını Kandil’e verdiği müddetçe hüsran ve hezimetten kurtulamayacaktır. Türkiye, 31 Mart seçimlerinde albayrakta buluşacaktır.’ dedi. Seçim çalışmalarını hızlandırarak yoğunlaştıracaklarını söyleyen Bahçeli, ‘Seçimlere 125 gün var. Çalışmalarımı hızlandıracağız. Gönül gözün dehlizidir. Gönüle ne gelirse oradan göze gelir ve şekillenir. Bizim gönlümüzde bin yıllık kardeşliğin kutlu hatıraları vardır.’ ifadelerine yer verdi.