Devlet Bahçeli Eurovision birincisine açtı ağzını yumdu gözünü: Utanç verici!

Partisinin bugünkü grup toplantısında gündeme ilişkin konuları ele alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeminde Eurovision birincisi de vardı. Eurovision birincisini sert sözlerle eleştiren Bahçeli, açtı ağzını yumdu gözünü.

Devlet Bahçeli Eurovision birincisine açtı ağzını yumdu gözünü: Utanç verici!

68. Eurovision Şarkı Yarışması’nda İsviçre’yi temsil eden ve yarışmada birinci olan Nemo Mettler’i gündemine alan MHP lideri Devlet Bahçeli, erkek sanatçıyı giyim kuşamından dolayı çok sert bir dille eleştirdi. Yarışmada birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesinin utanç verici olduğunu söyleyen Bahçeli, ‘Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle anlayış’ ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ’DEN EUROVISION BİRİNCİSİNE TEPKİ

MHP Grup Toplantısı’nda kürsüye çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair önemli açıklamalara yer verdi. Bahçeli’nin bugünkü toplantıda gündeminde Eurovision birincisi Nemo Mettler de vardı. Yarışmada birinci olan erkek sanatçının giyim kuşamını sert sözlerle eleştiren Bahçeli, ‘2024 yılı Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belli etmiştir’ dedi.

devlet-bahceli-eurovision-birincisine-acti-agzini-yumdu-gozunu-utanc-verici.jpg

‘MARJİNALLİĞİN DOZAJI KORKUNÇ DÜZEYLERDEDİR’

Eurovision’da İsviçre’yi temsil eden sanatçı Nemo Mettler’i eleştiren MHP lideri Bahçeli, ‘Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle anlayış’ dedi.

devlet-bahceli-eurovision-birincisine-acti-agzini-yumdu-gozunu-utanc-verici-001.jpg