En beğenilen siyasetçiler anketi yapıldı işte zirvedeki isim

Seçim döneminde sık sık gündem olan araştırmalar seçim bittikten sonra da devam ederken son olarak en beğenilen siyasetçiler anketi yapıldı. Vatandaşlara en beğendikleri siyasetçiler kim diye soruldu.

En beğenilen siyasetçiler anketi yapıldı işte zirvedeki isim

Türkiye’nin en beğenilen siyasetçileri kim, en beğenilen siyasetçi hangisi sorusu yöneltilen vatandaşlardan dikkat çeken yanıtlar geldi. Nisan ayı sonuçları yayınlanan anketin sonuçlarında ilk sırada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer aldı. İkinci sırada ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer alıyor. İşte en beğenilen siyasetçiler anketinin sonuçları…

ZİRVEDE MANSUR YAVAŞ YER ALDI

Türkiye’nin en beğenilen siyasetçileri anketi yapıldı. Bu ankette Nisan ayının sonuçları açıklanırken ilk sırada ABB Başkanı Mansur Yavaş yer aldı. En beğenilen siyasetçi sıralamasında zirvenin sahibi Mansur Yavaş oldu. Yavaş’ın ardından en beğenilen siyasetçiler anketinde ikinci sırada ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yer alıyor. Anket sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 65,8’i Mansur Yavaş’ı beğendiğini yüzde 52,8’i ise İmamoğlu’nu beğendini söyledi.

en-begenilen-siyasetciler-anketi-yapildi-iste-zirvedeki-isim.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÜÇÜNCÜ SIRADA

Nisan ayında gerçekleştirilen ve 2 bin 235 kişinin katılım sağladığı aktarılan ankette vatandaşların Türkiye’deki siyasetçilere yönelik beğeni düzeyine yer verildi. Yapılan anketin sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üçüncü sırada yer aldı. Katılımcıların yüzde 38,3’ü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise yüzde 36,2 ile dördüncü sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 33’ü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı beğendiğini belirtti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yüzde 25, İYİ Parti’nin eski Genel Başkanı Meral Akşener yüzde 9,7 oy aldı.