Erkan Baş Belediye Başkan adayı oldu! TİP Genel Başkanı adaylığını ilan etti

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru adaylık yarışı kızışıyor. Yerel Seçimlere az bir süre kalırken siyasi partilerin aday tanıtımları ve seçim hazırlıkları da devam ediyor. Seçime doğru siyaset gündemine oturan bir gelişme yaşandı.

Erkan Baş Belediye Başkan adayı oldu! TİP Genel Başkanı adaylığını ilan etti

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli’nin Gebze ilçesinden belediye başkan adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından adaylığını duyuran TİP Genel Başkanı Baş, Yerel Seçimlerde Gebze Belediye Başkanlığı için yarışacak. Türkiye İşçi Partisi de Erkan Baş’ın adaylığını duyurduğu paylaşımı resmi sosyal medya hesabından paylaştı.

TİP GENEL BAŞKANI’NDAN SÜRPRİZ ADAYLIK

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli’nin Gebze ilçesinden adaylığını ilan etti. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerde Gebze ilçesinin belediye başkanlığı için yarışacak olan Erkan Baş, Gebze ilçesinden belediye başkanlığı adaylığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı resmi açıklama ile adaylığını duyuran Erkan Baş, ‘Ülkemizin en büyük işçi havzası olan Gebze’den adaylığımı ilan ediyorum.’ dedi.

erkan-bas-belediye-baskan-adayi-oldu-tip-genel-baskani-adayligini-ilan-etti.jpg

ERKAN BAŞ’TAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisinin de aday olduğunu duyuran TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli’nin Gebze ilçesinden adaylığını ilan etti ve açıklamasında; ‘Ülkemiz yine önemli bir seçim sürecine giriyor. Öncelikle partimize güvenen, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için partimize başvuran tüm adaylarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Türkiye İşçi Partisi’nden aday olmak insana ne makam kazandırır ne de para pul; TİP adaylığının anlamı sorumluluk almak, elini taşın altına koymaktır. Adaylığı böyle değerlendirdiğimiz için ben de arkadaşlarımdan beklediğim sorumluluğu paylaşıyorum ve ülkemizin en büyük işçi havzası olan Gebze’den adaylığımı ilan ediyorum.’ dedi.

erkan-bas-belediye-baskan-adayi-oldu-tip-genel-baskani-adayligini-ilan-etti-001.jpg