Fatih Erbakan sokak köpekleri ile ilgili konuştu! Köpeklerin uyutulması gündemine ilk yorum

Türkiye gündeminde yer almaya devam eden başıboş köpeklerle ilgili yasa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı fatih Erbakan’ı küplere bindirdi. Erbakan, Meclis’e gelmesi beklenen başıboş köpeklerle ilgili yasa düzenlemesi hakkında konuştu.

Fatih Erbakan sokak köpekleri ile ilgili konuştu! Köpeklerin uyutulması gündemine ilk yorum

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye’nin gündemine yerleşen ve günlerdir tartışılan başıboş sokak köpekleri ile ilgili yasal düzenleme hakkında ilk yorumunu yaptı. Köpeklerin uyutulması gündemini değerlendiren Erbakan, ‘Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız’ dedi. İşte Fatih Erbakan’ın konuyla ilgili açıklaması…

FATİH ERBAKAN: İNSANI BİR DAVRANIŞ DA DEĞİL

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, belediye başkanlarına ziyaret için Konya’ya geldi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, gündemin sıcak başlıkları arasında olan sokak köpekleri ile ilgili yasal düzenlemeyi yorumladı. Meclis’e gelmesi beklenen yasal düzenleme ile ilgili konuşan Erbakan, Yeniden Refah Partisi olarak sokak hayvanlarının uyutulmasına karşı olduklarını belirtti ve ‘Allah’ın verdiği bir canı ancak Allah alabilir. O bir insan da olsa hayvan da olsa böyledir. Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle Yeniden Refah Partisi olarak karşıyız. Bu inancımıza da uygun olmayan bir davranıştır. İnsani bir davranış da değil. Bazı batı ülkelerinde bu yapılıyorsa bile bizim onları taklit etmemiz doğru bir yaklaşım değildir.’ dedi.

fatih-erbakan-sokak-kopekleri-ile-ilgili-konustu-kopeklerin-uyutulmasi-gundemine-ilk-yorum.jpg

‘BU HAYVANLARIN UYUTULMASINA KARŞIYIZ’

Açıklamasında seçim beyannamesine dikkat çeken ve hayvanların uyutulmasına karşı olduklarını sık sık tekrar eden Erbakan, ‘Yeniden Refah Partisi olarak hiçbir canlının alınmasını onaylamıyoruz. Bu hayvanların uyutulmasına karşıyız.’ dedi.