Gökhan Zan’ın adaylığı geri çekildi! TİP’ten açıklama var

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru rekabetin iyice kızıştığı günlerde adaylarla ilgili son dakika gelişmeleri de siyasetin gündeminde geniş yer buluyor. Son olarak Gökhan Zan ile ilgili bir gelişme gündemde.

Gökhan Zan’ın adaylığı geri çekildi! TİP’ten açıklama var

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay’da aday gösterdiği Gökhan Zan’la ilgili aldığı yeni kararı duyurdu. TİP, Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekti. TİP, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hatay adayı olarak Gökhan Zan’ı göstermişti. Gökhan Zan’ın adaylığını geri çeken TİP’ten konuyla ilgili açıklama geldi. Son dakika gelişmesini sosyal medya hesabından duyuran parti, ‘Partimizin asla tasvip etmeyeceği iddialar tarafımıza ulaşmıştır’ ifadelerine yer verdi. İşte detaylar…

TİP’TEN GÖKHAN ZAN KARARI

Türkiye İşçi Partisi (TİP), 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala aldıkları son dakika kararını sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. TİP, Hatay’da Gökhan Zan’ın adaylığını geri çekti. Kısa sürede siyaset gündemine oturan gelişmeyle ilgili tüm detaylar merakla araştırılırken TİP’ten yapılan açıklamada ‘Gökhan Zan’ın partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair .eşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır’ denildi.

gokhan-zan-in-adayligi-geri-cekildi-tip-ten-aciklama-var.jpg

GÖKHAN ZAN HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATIYOR

TİP, Hatay adayı Gökhan Zan ile ilgili yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyururken açıklamada Gökhan Zan’ın Hatay adaylığının geri çekildiği duyuruldu. Gökhan Zan’la ilgili partinin asla tasvip etmeyeceği çeşitli iddiaların taraflarına ulaştığını belirten TİP, ‘Gökhan Zan söz konusu iddialar hakkında kendisine yönelik bir kumpas olduğunu ve hukuki süreci başlatacağını partimize iletmiştir. Ancak her ne kadar süreç hukuki mercilere taşınacak olsa da en ufak bir şaibenin varlığına bile göz yummayacağımızı ve kumpas ve şantaj gibi yolları alışkanlık haline getirmiş olan düzen siyasetine olan kapanmaz mesafemizi hatırlatıyor, Gökhan Zan’ın adaylığını geri çektiğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

TİP'in açıklaması şu şekilde;

gokhan-zan-in-adayligi-geri-cekildi-tip-ten-aciklama-var-001.jpg

gokhan-zan-in-adayligi-geri-cekildi-tip-ten-aciklama-var-002.jpg