Gündem: Yerel Seçimler! Cumhurbaşkanı Erdoğan HÜDA Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu kabul etti

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin çalışmaları da hız kazanıyor. Tüm partilerde Yerel Seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken gözler açıklanacak adaylara çevrilmiş durumda. Yerel Seçim gündemi devam ediyor.

Gündem: Yerel Seçimler! Cumhurbaşkanı Erdoğan HÜDA Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nu kabul etti

Siyasetin gündemi bir hayli yoğun ve ana gündem 31 Mart Yerel Seçimleri. Yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. Siyasi partilerin açıklayacağı Belediye Başkan adayları merakla beklenirken çalışmalar son sürat devam ediyor. Bugün ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu arasında bir görüşme gerçekleşti. An GÜNDEM MADDESİNİN ‘Yerel Seçimler’ olduğu belirtilen görüşme basına kapalı bir şekilde yaklaşık 1 saat sürdü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YAPICIOĞLU’NU KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Genel Merkezi’nde, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu kabul etti. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Yapıcıoğlu’nu AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin karşıladı.

gundem-yerel-secimler-cumhurbaskani-erdogan-huda-par-genel-baskani-yapicioglunu-kabul-etti.jpg

GÜNDEM: YEREL SEÇİMLER

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından AK Parti Genel Merkezi’nden ayrılmak üzere çıkan Yapıcıoğlu, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün yaptığı görüşmenin Yerel seçimlere ilişkin olduğunu belirtti. Görüşmeden detay vermeyen Yapıcıoğlu, konuyla ilgili detayların zamanı gelince paylaşılacağını söyledi ve AK Parti Genel Merkezi’nden ayrıldı.