Hakan Fidan Kurtlar Vadisi sözleri ile gündem oldu! 14 yaşından beri hassas devlet hizmetinde…

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kurtlar Vadisi açıklaması ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle, “14 yaşından itibaren hassas devlet hizmetinde olunca…” sözleri dikkat çekti.

Hakan Fidan Kurtlar Vadisi sözleri ile gündem oldu! 14 yaşından beri hassas devlet hizmetinde…

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa ziyareti sırasında gençlerle buluştu. Gençler, Hakan Fidan’a bir çok soru sorarken özellikle son dönemlerde kendisi ile ilgili yapılan Kurtlar Vadisi capsleri de gündeme geldi.

Eski MİT başkanı Hakan Fidan, yeni kabinede Dışişleri Bakanı olunca sosyal medyada da büyük yankı uyandırmış, özellikle Kurtlar Vadisi ile ilgili yapılan editler uzun süre konuşulmuştu. Hatta Hakan Fidan’ın aslında Abdullah Çatlı olduğu ve tanınmamak için estetik operasyonlar geçirdiği de iddialar arasında yer almıştı.

HAKAN FİDAN’DAN KURTLAR VADİSİ AÇIKLAMASI

Bursa’da gençlerle buluşan Hakan Fidan Kurtlar Vadisi capsleri ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Kendisi ile ilgili yapılan editlere artık alıştığını belirten Hakan Fidan’ın “14 yaşından itibaren devletin hassas hizmetlerinde olunca yapacak bir şey yok. Kaderimiz.” Sözleri dikkat çekti.