Hatay'da dengeler değişti! Gökhan Zan'ın ses kayıtları ile Lütfü Savaş'ın ilgisi var mı?

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi en çok konuşulan il Hatay olmaya devam ediyor. Depremde büyük bölümü yıkılan Hatay'da tüm dengeler değişti. Peki Gökhan Zan'ın ses kayıtları ile Lütfü Savaş'ın bir ilgisi var mı?

Hatay'da dengeler değişti! Gökhan Zan'ın ses kayıtları ile Lütfü Savaş'ın ilgisi var mı?

TİP’ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Gökhan Zan’ın ses kayıtları sosyal medyada ve basında büyük bir yankı uyandırmıştı. Ses kayıtlarının ortaya çıkması sonrası TİP Gökhan Zan'dan desteğini çekerken eski futbolcu ise montaj ses kayıtları ile kendisine kumpas kurulduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Peki Gökhan Zan'ın ses kayıtları ile Lütfü Savaş'ın ilgisi var mı?

GÖKHAN ZAN SES KAYITLARI İLE LÜTFÜ SAVAŞ'IN İLGİSİ VAR MI?

Gökhan Zan ile ilgili ortaya çıkan ses kayıtları sonrası TİP eski futbolcudan desteğini çektiğini duyurmuştu. Lütfü Savaş, ses kayıtları ile ilgisi olmadığını dile getirirken Mehmet Öntürk ise bu polemiklere dahil olmak istemediğini söyledi.

Lütfü Savaş 19 Mart tarihinde Nagihan Alçı'ya da bir açıklama yaparak bu iddialarla hiçbir ilgisi olmadığını belirtti ve seçimi kesinlikle alacağını söyledi.

GÖKHAN ZAN'IN ÇEKİLMESİ KİME YARIYOR?

Hatay halkının Lütfü Savaş’ı istemediği biliniyordu. Hatta geçtiğimiz günlerde depremin yıl dönümünde ciddi protestolarda yapılmıştı. Bölgede görev yapan gazetecilere gerek Gökhan Zan’ın adaylıktan çekilmesi en çok Lütfü savaşın işine yarayacak. Çünkü TİP seçmeninin büyük çoğunluğu AK Parti'nin adayı yerine CHP'nin adayına oy vermeyi tercih ediyor. O sebeple de sosyal medyada Lütfü Savaş'ın bu olayla ilgisi olduğu sık sık konuşuluyor.