Herkes merak ediyordu! Berat Albayrak'ın yeni işi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı eski Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak 2020 yılında görevini bırakmıştı. o günden sonra Berat Albayrak'ın yeni işi herkes tarafından merak ediliyordu. yıllar sonra ortaya çıkan Berat Albayrak bakın ne iş yapıyor...

Herkes merak ediyordu! Berat Albayrak'ın yeni işi belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini 2020 yılında bırakan Berat Albayrak, uzun süreden beri ortalarda görünmüyordu. Bir süredir Ne iş yaptığı merak edilen eski Hazine ve maliye bakanı Nihayet ortaya çıktı. Peki Berat Albayrak ne iş yapıyor ve nerede yaşıyor? Berat Albayrak'ın babası oğlunun son durumu ile ilgili bilgileri paylaştı.

BERAT ALBAYRAK ŞİMDİ NE İŞ YAPIYOR?

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifası ile çok konuşulan Berat Albayrak, görevi bıraktıktan sonra sadece birkaç fotoğraf vermiş ve ortadan kaybolmuştu. O tarihten bu yana Berat Albayrak'ın ne yaptığı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'ında damadı olan berat Albayrak'ın son durumuna ilişkin babası açıklamalarda bulundu. Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak oğlunun yeni işini açıkladı.

BERAT ALBAYRAK NEREDE YAŞIYOR?

Son dönemlerde Dubai'de olduğu ile ilgili de iddialar bulunan Berat Albayrak'ın İstanbul'da olduğu ortaya çıktı nokta babası Sadık Albayrak Berat Albayrak'ın şu anda İstanbul’da NUN Eğitim ve Kültür Vakfı ve Nun Okullları ile ilgilendiğini açıkladı. Sadık Albayrak açıklamasında oğlunun geleceğin yöneticilerini yetiştirdiğini de dile getirdi.