İddia: CHP o ilde Muharrem İnce’yi aday gösterebilir

Yerel Seçimler öncesinde siyaset kulislerinde hareketlilik devam ediyor. Mart ayında yapılacak Yerel Seçimler öncesinde partilerin Belediye Başkan adayları merak edilirken gündeme gelen iddialar da çok konuşuluyor.

İddia: CHP o ilde Muharrem İnce’yi aday gösterebilir

2024 Yerel Seçimlerinde hangi ilden kim aday çıkacak merak edilirken en çok da Ankara, İstanbul ve İzmir’de hangi isimler aday olacak, hangi partiden kim aday çıkacak merak ediliyor. Yerel Seçimlere doğru geri sayım sürerken gündeme gelen yeni bir iddia siyaset manşetlerinin ilk sıralarında yer aldı. İddiaya göre CHP, Yerel Seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye teklif götürecek.

İZMİR İÇİN MUHARREM İNCE’NİN İSMİ GÜNDEME GELDİ

CHP’de Yerel seçim hazırlıkları sürerken gözler en çok merak edilen il olan İzmir adayına çevrildi. CHP’de İzmir’den hangi isim aday gösterilecek merak edilirken siyaset gündemine oturan yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı için Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ismi gündeme gelirken adaylık için İnce’ye teklif gidebileceği iddia ediliyor.

iddia-chp-o-ilde-muharrem-ince-yi-aday-gosterebilir.jpeg

İNCE İLE İMAMOĞLU GÖRÜŞTÜ İDDİASI

Gazeteci İsmail Saymaz’dan siyaset gündemini hareketlendiren bir iddia geldi. Sözcü TV’de açıklamalarda bulunan Saymaz, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir görüşme gerçekleştiğin ve bu görüşmede ittifak meselesinin de ele alındığını iddia etti. Öte yandan İnce’nin gelecek hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile de bir görüşme gerçekleştireceği de öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz, Yerel Seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Muharrem İnce’ye teklif gidebileceğini duyduğunu da ekledi.