İYİ Parti’de istifa depremi! Bir isim daha ayrıldığını duyurdu

İYİ Parti'de peş peşe istifalar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde istifasını duyuran Eskişehir Milletvekili Nebi Htaipoğlu’nun ardından bir istifa açıklaması daha geldi. Son seçimde listelerde yer almayan Durmuş Yılmaz da İYİ Parti’den istifa etti.

İYİ Parti’de istifa depremi! Bir isim daha ayrıldığını duyurdu

Siyaset gündemi bir hayli hareketli. Son dönemde siyaset gündeminde sıcak gelişmeler yer alıyor. İYİ Parti’de yaşanan peş peşe istifalar gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ederken yeni bir ayrılık daha yaşandı. Eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz da İYİ Parti Üyeliğini sonlandırdığını duyurdu.

HATİPOĞLU DA İSTİFA ETMİŞTİ

İYİ Parti, son günlerde peş peşe gelen istifalarla gündemde. Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti’den istifa ettiği açıklamıştı. İYİ Parti2den istifa eden Hatipoğlu, AK Parti’ye katılmıştı. Hatipoğlu’na rozetini bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.

BİR İSTİFA DAHA GELDİ

Nebi Hatipoğlu’nun ardından İYİ Parti’de bir istifa daha yaşandı. Eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili olan Durmuş Yılmaz, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Son seçimde listede yer almayan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile üyeliğini sonlandırdığını kamuoyuyla paylaştı.

iyi-parti-de-istifa-depremi-bir-isim-daha-ayrildigini-duyurdu.jpg

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Durmuş Yılmaz, ‘Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır’ yazılı görseli paylaştı ve ‘İYİ Parti Üyeliğimi sonlandırdım. Bilginize.’ notunu ekledi.