İYİ Parti’de istifalar devam ediyor! O isim de istifasını açıkladı

İYİ Parti’de istifalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Bir Milletvekili daha partiden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu partisinden istifa etti.

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor! O isim de istifasını açıkladı

İYİ Parti’de Yerel Seçimler öncesinde istifa depremi yaşanıyor. Son olarak gündeme gelen İYİ Parti-CHP Yerel Seçim ittifakının akıbeti merak ediliyordu. İYİ Parti’den CHP’nin ittifak talebine onay çıkmadı. Bu durum istifaları peş peşe getirirken bir istifa açıklaması daha geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ PARTİ'DE BİR İSTİFA DAHA

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor. İdris Nebi Hatipoğlu, Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem gibi isimlerin ardından bugün bir istifa açıklaması daha geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu partisinden istifa etti.

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-o-isim-de-istifasini-acikladi.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

İstifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Yanıkömeroğlu, CHP’nin ittifak önerisine dikkat çekti ve İYİ Parti tarafından kabul edilmeyen ittifak talebinin kendisi için bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi. İstifasını duyuran Yanıkömeroğlu, ‘Kurucular Kurulu Üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim.’ ifadelerine yer verdi.

iyi-parti-de-istifalar-devam-ediyor-o-isim-de-istifasini-acikladi-001.jpg