İYİ Parti’de yeni istifa! Belediye Başkan adayı da istifa etti

İYİ Parti’de peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Seçimli olağanüstü genel kurul kararı alan İYİ Parti’de istifalar da devam ediyor. Bir istifa açıklaması da Ümit Özlale’den geldi.

İYİ Parti’de yeni istifa! Belediye Başkan adayı da istifa etti

Mevcut İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yeniden genel başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından siyaset gündeminde İYİ Parti’nin kurultayı yer almaya devam ederken bir isim daha partiden istifa etti. 31 Mart’ta yapılan Yerel Seçimlerde İYİ Parti’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Ümit Özlale de partisinden istifa ettiğini açıkladı. Özlale istifasını, ‘Heyecan kalmadı’ diyerek duyurdu.

ÜMİT ÖZLALE İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve 31 MartYerel Seçimlerinde İYİ Parti’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ümit Özlale, partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Özlale, gelinen noktada partinin ilk günkü heyecanının kalmadığını söyledi ve ‘Makul çözümler sunmanın mümkün olmadığını ve siyaset üretmenin imkansız olduğunu üzülerek görüyorum.’ dedi.

iyi-parti-de-yeni-istifa-belediye-baskan-adayi-da-istifa-etti.jpg

İYİ PARTİ’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

İYİ Parti’de peş peşe istifalar devam ediyor. Seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde mevcut İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda genel başkanlığa yeniden adaylığını koymayacağını açıkladı. Akşener’in bu açıklaması gündemde yer almaya devam ederken İYİ Parti de bir istifa daha geldi. İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyurdu. Özlale’nin istifa açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

‘Sevgili İYİ Parti Ailesi, uzun bir süredir ‘İyiler Hareketi’nin bir üyesi olarak sizlerle birlikte ülkemiz için çalışmaktan gurur duyurdum. Ancak geldiğimiz noktada partimizin ilk günlerdeki heyecanının kalmadığını, makul çözümler sunmanın mümkün olmadığını ve siyaset üretmenin imkansız olduğunu üzülerek görüyorum. Bu nedenle istifamı sunma kararı aldım. Sizinle birlikte çalışmak ve milletimiz adına görev yapmak benim için her zaman büyük bir onur ve ayrıcalık olmuştur. Sizinle birlikte yürümenin getirdiği güzel anıları hiçbir zaman unutmayacağım. Bu süre zarfında birlikte çalıştığım herkese tüm içtenliklerimle teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Saygılarımla.’