İYİ Parti’den istifası gündem olmuştu! Yeni parti kuruyor

Geçtiğimiz seçim döneminde partisinden istifasıyla gündem olan Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kurma hazırlığında. İYİ Parti’den istifası ve yaptığı zehir zemberek açıklamalarla siyaset gündemine oturan Ağıralioğlu’nun yeni parti kuracağı öğrenildi.

İYİ Parti’den istifası gündem olmuştu! Yeni parti kuruyor

İYİ Parti’den istifası ile gündem olan ve istifa sürecinde yaptığı açıklamalarla siyaset gündemini sallayan Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kurma hazırlığında. 2024 Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimlerin ardından partisini kuracağını açıklayan Yavuz Ağıralioğlu, ‘liyakatsiz şöhretli isimler’ yerine ‘liyakatli şöhretsiz isimler’ ile yola çıkacaklarını belirtti. İşte detaylar…

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETMİŞTİ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ Parti’nin de yer aldığı Millet İttifakı’nın aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu göstermesinin ardından yaptığı zehir zemberek açıklamalarla İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kurmak için harekete geçiyor. Ağıralioğlu’nun yeni partisi için 2024 yılının Mart ayında yapılacak Yerel Seçimleri beklediği ve Yerel Seçimlerin ardından yeni bir parti kuracağı öğrenildi.

iyi-parti-den-istifasi-gundem-olmustu-yeni-parti-kuruyor.jpg

PARTİNİN İSMİ MERAK EDİLİYOR

Liyakat vurgusu yapan ve kuracağı yeni parti için hazırlık aşamasında olan Yavuz Ağıralioğlu, ‘liyakatsiz şöhretli isimler’ yerine ‘liyakatli şöhretsiz isimler’ ile yola çıkacaklarını belirtti. Yeni partisi için 2024 Mart ayında yapılacak Yerel Seçimler sonrasını işaret eden Ağıralioğlu, partisinin ismi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Partinin isminin ne olacağı merak edilirken bu konuda açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, henüz bir isim belirlenmediğini söyledi ve ‘Kimseyi ideolojik olarak dürtmeyen, hamaset girdabındaki tartışmalara sürüklemeyen, memleket için gelecek inşa edebilen kabiliyetimize nezaket edecek bir isim’ bulunacağını sözlerine ekledi.