İYİ Parti Düzce belediye başkan adayı açıklandı

Yerel Seçimler yaklaşırken partilerin belediye başkan adayları da merak ediliyor. Hangi parti hangi ilden kimi aday gösterecek, açıklanan adayların isimleri ve diğer tüm detaylar gündemde yer almaya devam ediyor.

İYİ Parti Düzce belediye başkan adayı açıklandı

81 ilde kendi adaylarıyla Yerel Seçime gideceklerini açıklayan İYİ Parti’de adayların isimleri açıklanmaya başlandı. İYİ Parti’nin hangi ilde kimi aday göstereceği merak edilirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı ziyaretlerde aday açıklamalarında da bulunuyor. İYİ Parti, Düzce’de belediye başkan adaylarını tanıttı. İYİ Parti lideri Akşener, dünkü Düzce ziyaretinde Düzce için belirlenen adayları tanıttı. İşte detaylar…

YEREL SEÇİMLER İÇİN GERİ SAYIM DEVAM EDİYOR

Türkiye, 2024 Yerel Seçimleri için geri sayıma devam ediyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde partilerin belediye başkan adayları merak ediliyor. Hangi parti hangi ilden kimi aday çıkaracak, 3 büyükşehirde aday gösterilecek isimler kimler merak edilirken Yerel Seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gitmeye karar veren İYİ Parti’de aday tanıtımları devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, illere yaptığı ziyaretlerde partisinin belirlenen adaylarını tanıtıyor.

iyi-parti-duzce-belediye-baskan-adayi-aciklandi.jpg

İYİ PARTİ’NİN DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

İYİ Parti, Düzce Belediye Başkan adayını tanıttı. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in dünkü Düzce ziyaretinde aday tanıtımı da oldu. Düzce’ye ziyarette bulunan Akşener, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Yunus Özay Er ile partililer tarafından il başkanlığında karşılandı. Burada faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra teşkilat buluşmasına katılan Akşener, buradaki konuşmasında İYİ Parti’nin Düzce için belirlediği belediye başkan adayını tanıttı. İYİ Parti’nin Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş oldu. Düzce’nin Gölyaka ilçesi belediye başkan adayı ise Bekir Akbulut oldu. Düzce Akçakoca ilçesinin belediye başkan adayı da Behçet Alkan Lokum olarak belirlendi.