Kabine toplantısı 20 Kasım 2023 bugün saat kaçta? Kabine kararları kaçta açıklanacak?

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı bugün saat kaçta yapılacak? Kabine kararları saat kaçta açıklanacak?

Kabine toplantısı 20 Kasım 2023 bugün saat kaçta? Kabine kararları kaçta açıklanacak?

Cumhurbaşkanlığı kabininde son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 2 haftada bir Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan kabine toplantısı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabilenin hemen ardından alınan kararları kamuoyuna duyuracak. Peki 20 Kasım kabine toplantısı bugün saat kaçta? Yeni kabine toplantısı ne zaman soru işaret

20 KASIM BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI, SAAT KAÇTA?

20 Kasım kabine toplantısı merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine en son 31 Ekim tarihinde toplanmıştı. Bugün yapılacağı açıklanan kabine toplantısı saat 14.30'da başlayacak. Kabineye bakanların tamamının katılması beklenirken aynı zamanda dünya ve ülke gündemine ilişkin bazı konular ele alınacak. Özellikle İsrail'in Gazze'deki saldırılarının kabine gündeminde olması bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI KABİNE KARARLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

20 Kasım öğleden sonra başlaması beklenen kabine toplantısının Gündemi son derece yoğun. O nedenle toplantının akşam saatlerine kadar süreceğini tahmin ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine kararlarını izle saat 18.30 19:30 arası açıklaması bekleniyor.