Konya’da rekor katılımlı miting! Cumhurbaşkanı Erdoğan sayıyı bizzat açıkladı

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken partisinin Konya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinge katılan vatandaşların sayısını da bizzat açıkladı. Mitinge rekor bir katılım yaşandı.

Konya’da rekor katılımlı miting! Cumhurbaşkanı Erdoğan sayıyı bizzat açıkladı

Yerel Seçimlere çok az bir süre kaldı. Sadece 13 gün kalan Yerel Seçimlere doğru partilerin seçim çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün Konya’da vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeme dair önemli açıklamalarda bulunduğu mitinge katışımın oldukça yoğun olduğu görülürken Erdoğan, emniyet birimlerinden aldığı bilgiler doğrultusunda miting alanında bulunan kişi sayısını açıkladı. Mitinge tam 110 bin kişinin katıldığı açıklandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONYA’DA

Yerel Seçim süreci devam ederken seçim çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Bugün partisinin Konya mitingine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konyalı vatandaşlara seslendi. Konya’da geniş bir katılımla düzenlenen mitingde açıklamalarda bulunan Erdoğan, mitinge katılım gösteren vatandaşların sayısını da bizzat açıkladı. Konyalı vatandaşlar AK Parti’nin Konya mitingine yoğun ilgi gösterdi.

konya-da-rekor-katilimli-miting-cumhurbaskani-erdogan-sayiyi-bizzat-acikladi.jpg

ALANDA 110 BİN KİŞİ YER ALDI

Konya’daki mitinge katılanların sayısını bizzat açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emniyet birimlerinden aldığı bilgiler doğrultusunda miting alanında 110 bin kişinin bulunduğunu söyledi. Konyalılara verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Erdoğan, ‘Konya’yı girdiğimiz her mücadelede dimdik yanımızda bulduk. Konya, vefanın şehridir. 15 Temmuz’dan beri devam ettirdiğimiz vatanın bekasını koruma mücadelesinde Konya ile birlikte yol yürüdük. Emniyetten sordum, meydana ne kadar katılım var diye Yollar hariç 110 bin katılım var. Her zamanki gibi Konya bu. Sizler bu duruşunuzla meselenin sadece sandık değil, kutlu bir davanın sancağı olduğunu gösterdiniz. Konya’nın 31 Mart’ta da rekor oyla belediyecilikte tarih yazarak sancağı en yükseğe çıkaracağına inanıyorum. Selçuklu başkenti Konya’ya da bu yakışır.’ dedi.