Kulis bilgisi: Erdoğan ve Bahçeli İstanbul ve Ankara adayları konusunda anlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında dün yapılan görüşme sonrası bomba kulis bilgisi paylaşıldı. Erdoğan ve Bahçeli'nin Ankara ve İstanbul adayları konusunda anlaştığı iddia edildi.

Kulis bilgisi: Erdoğan ve Bahçeli İstanbul ve Ankara adayları konusunda anlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün bir araya gelmişti. Yerel seçimlere doğru adım adım ilerlerken Yapılan bu görüşmenin ardından bomba kulis bilgisi paylaşıldı. Erdoğan ve Bahçeli'nin Ankara ve İstanbul adayları konusunda anlaştığı iddia edildi. Peki Cumhur ittifakının İstanbul ve Ankara adayları kim olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün bir araya gelmişti. Beştepe’de Bir saat kadar süren görüşmenin ardından Erdoğan ve Bahçeli'nin Ankara ve İstanbul adaylarını belirlediği iddia ediliyor. 2 liderin üstünde anlaştığı isimler ise oldukça dikkat çekici.

CUMHUR İTTİFAKININ İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARI KİM OLACAK?

Bahçeli ve Erdoğan görüşmesinin ardından Cumhur ittifakının yerel seçim stratejisinin belli olduğu öne sürüldü. O iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara ve İstanbul'da aday olacak iki isim konusunda anlaşma sağladı. Kulislerden sızan bilgiler ise oldukça ilginç oldu.

Kulis bilgilerine göre İstanbul'da AK Parti milletvekili ve eski çevre ve şehircilik bakanı Murat kurum ismi kesinleşti. Yerel seçimlerde Ankara'da ise eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ismi öne çıktı.

Cumhur ittifakının İstanbul adayı olacağı iddia edilen Murat kurum dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Erdoğan'ın açıklaması sonrası Murat kurum sıvadık kolları ifadesi ile aday olacağı ihtimalini güçlendirdi.