Kürecik Radar Üssü’nü kapatın diyen Fatih Erbakan’dan adayını geri çekmek için 3 şart

Siyasetin gündemi Yerel Seçimler. 31 Mart’a 3 gün kalırken Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Erbakan, İstanbul’da adayını çekmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 şart sundu.

Kürecik Radar Üssü’nü kapatın diyen Fatih Erbakan’dan adayını geri çekmek için 3 şart

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan siyaset gündemine oturan bir çıkış geldi. Hiçbir partiye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmediklerini söyleyen Erbakan, bizim şartlarımız belli diyerek isteklerini bir kez daha sıraladı. İsrail’le ticaretin kesilmesi ve emekli maaşlarına zam vurgusu yapan Yeniden Refah Partisi lideri, ‘Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin’ diyerek sunduğu bu 3 şartın kabul edilmesi halinde İstanbul adayını geri çekmeye hazır olduklarını belirtti.

FATİH ERBAKAN’DAN İSTANBUL ADAYINI GERİ ÇEKMEK İÇİN 3 ŞART

Partisinin Antakya mitinginde kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milli Görüş’ün başka partiye kazandırmak için seçime girmeyeceğini söyledi ve ‘Milli Görüş Belediyeciliği ile Türkiye’yi yeniden ahlaklı belediyecilikle tanıştıralım diye seçimlere giriyoruz. Kimseye kazandıralım veya kaybettirelim diye girmiyoruz.’ dedi. Konuşmasında İstanbul’da adayını çekmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 şart sunan Yeniden Refah Partisi lideri, ‘Bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ihracatı kestiğini ilan etsin. Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin. Emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin. Biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız.’ dedi.

kurecik-radar-ussunu-kapatin-diyen-fatih-erbakan-dan-adayini-geri-cekmek-icin-3-sart.jpg

‘HODRİ MEYDAN’

Yerel Seçime 3 gün kala İstanbul adayını çekmek için AK Parti’ye şartlar sunan Fatih Erbakan, iktidarın İsrail’le ticareti sonlandırdığını ilan etmesini, Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etmesini, emekli maaşını 20 bin TL’ye yükselttiğini ilan etmesini istedi ve bu şartların yerine getirilmesi halinde Yeniden Refah Partisi’nin bugün İstanbul adayını geri çekmeye hazır olduğunu dile getirdi. Hatay’ın Antakya ilçesindeki mitinginde şartlarını tek tek sıralayan Erbakan, ‘Alın bakalım, size hodri meydan. Şimdi bu adımları atın hiçbir beklentimiz olmadan adayımızı çekmeye hazırız ama maalesef böyle bir adım atacağınız ile ilgili de hiçbir ümidimiz yok. Zaten atacak olan insan 7 Ekim’den beri yaşanan bu katliam, bu vahşet karşısında şimdiye kadar çoktan Yeniden Refah Partisi’nin çağrısını bile beklemeden adım atmış olurdu.’ ifadelerini kullandı.