Lütfü savaş sahneden aşağı atıldı! Bir vatandaş yanına yaklaşıp saldırdı

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş Hatay’da sahnede açıklama yaptığı sırada bir vatandaşın saldırısına uğradı. Savaş’ın saldırıya uğradığı anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Lütfü savaş sahneden aşağı atıldı! Bir vatandaş yanına yaklaşıp saldırdı

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere az bir süre kalırken mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CGP2den yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Hatay’ın Samandağ ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Sahnede vatandaşlara hitap ettiği esnada bir vatandaşın saldırısına uğrayan Savaş, sahneden aşağı atıldı. Lütfü Savaş konuşma yaptığı esnada sahneye çıkan bir vatandaş, Savaş’ı iterek sahneden aşağı düşürdü.

LÜTFÜ SAVAŞ SALDIRIYA UĞRADI

Mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerde CHP'den yeniden aday gösterilmişti. Seçime çok az bir süre kalırken seçim çalışmalarına devam eden Savaş, bugün Hatay'ın Samandağ ilçesinde vatandaşlara seslendi. Savaş'ın Samandağ ilçesinde vatandaşlarla buluşmasında bir saldırı yaşandı. Lütfü Savaş sahnede konuşma yaptığı sırada sahneye atlayan bir vatandaş Savaş'ı iterek yere düşürdü.

lutfu-savas-sahneden-asagi-atildi-bir-vatandas-yanina-yaklasip-saldirdi.jpg

SAHNEDEN AŞAĞI ATTI

Lütfü Savaş'ın Samandağlı vatandaşlara hitap ettiği esnada bir anda sahneye fırlayan bir vatandaşın Savaş'ı tüm gücüyle iterek sahneden aşağı attığı görüldü. Bununla da kalmayan saldırgan, yere düşen Savaş'ın üstüne gitmeye çalıştı. O anlarda diğer partililer araya giderek saldırıyı engellemeye çalıştı. Saldırı anı an be an canlı yayına da yansıdı.

lutfu-savas-sahneden-asagi-atildi-bir-vatandas-yanina-yaklasip-saldirdi-001.jpg

SAĞLIK DURUMU İYİ

Samandağ'da sahnede konuşma yaparken saldırıya uğrayan ve şiddetli bir şekilde düştüğü görülen Lütfü Savaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Savaş'a saldıran şahsın psikolojik sorunlarının olduğu iddia edildi.

lutfu-savas-sahneden-asagi-atildi-bir-vatandas-yanina-yaklasip-saldirdi-002.jpg