Mansur Yavaş gördüğü afiş sonrası küplere bindi! Savcılığa başvuracaklar

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken yarışın kızıştığı illerden biri olan Ankara’da da seçim süreci oldukça hareketli geçiyor. Mevcut ABB Başkanı ve CHP2den yeniden aday gösterilen Mansur Yavaş, gördüğü o afişe çok sinirlendi.

Mansur Yavaş gördüğü afiş sonrası küplere bindi! Savcılığa başvuracaklar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, gördüğü sahte bir afiş sonrası küplere bindi. Üzerinde DEM Parti amblemi olduğu görülen sahte afiş hakkında konuşan Yavaş, ‘Kaybedeceklerini anlayınca böyle sahtekarlıklara başvuruyorlar’ dedi. Ayrıca konuyla ilgili Savcılığa başvuracaklarını da ekledi.

MANSUR YAVAŞ’I KIZDIRAN AFİŞ

Mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden ABB Başkan adayı gösterilen Mansur Yavaş, üzerinde DEM Parti amblemi bulunan ve ‘Mansur Yavaş’ı destekliyoruz’ yazan sahte afişlerle ilgili konuştu. Bu duruma çok sinirlenen Yavaş, bu konuyla ilgili Savcılığa başvuracaklarını söyledi. Afişi yapanlar ve basanlar hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirten Yavaş, ‘Bunu yapanları seçmene havale ediyoruz’ dedi.

mansur-yavas-gordugu-afis-sonrasi-kuplere-bindi-savciliga-basvuracaklar.jpg

‘KAYBEDECEKLERİNİ ANLAYINCA BÖYLE SAHTEKARLIKLARA BAŞVURUYORLAR’

Sahte seçim afişleriyle ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Mansur Yavaş, 2014-2019 seçimlerinde hep bunlarla uğraştıklarını hatırlattı ve ‘Seçimi kaybedeceklerini anlayınca böyle sahtekarlıklara başvuruyorlar’ dedi. Hazırlanan afişlerde DEM Parti’nin ABB Eş Başkan adayı Öztürk Türkdoğan’ın resmine yer verildiği ve DEM Parti’nin seçimde Mansur Yavaş’a destek vereceği yazdığı görüldü. Bu sahte afişler hakkında suç duyurusunda bulunulacağını söyleyen Yavaş, Halkın karşısına çıkıp onlardan oy isteyecek yüzü olmayanlar bu tür oyunlara başvuruyorlar. Bunu yapanları da Allah’a havale ediyoruz., seçmene havale ediyoruz. Bunlarla seçim falan kazanamazlar. Allah’ın izniyle açık ara kazanacağız. Tabii biz gördüklerimizi Savcılığa vereceğiz.’ ifadelerini kullandı.