Memleket Partisi ve TİP'ten afiş atışması: Sahi hangi TİP'inizi konuşalım

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken partiler arasında tartışmalar da alevleniyor. Memleket Partisi ve tip sosyal medyadan atıştı.

Memleket Partisi ve TİP'ten afiş atışması: Sahi hangi TİP'inizi konuşalım

Türkiye'de yerel seçimler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Partiler adaylarını açıklamaya devam ederken sosyal medya üzerinden atışmalarda başladı. Memleket Partisi ve TİP sosyal medya paylaşımları ile adeta birbirlerine gönderme yaptı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için heyecan dorukta. Partiler yavaş yavaş hazırlıklarına başladı mitingler devam ediyor. İstanbul'da ve Ankara'da kıran kırana geçecek olan yarış partileri de heyecanlandırmış durumda. Öyle ki miting alanlarında yaşanan tartışmalar sosyal medyaya da taşınmaya başlandı. Memleket Partisi ve TİP sosyal medyadan paylaştıkları afişlerle birbirlerine göndermelerde bulundu.

SOSYAL MEDYADAN GÖNDERME YAPTILAR

Memleket Partisi ve TİP sosyal medya üzerinden paylaştıkları afişlerle adeta birbirlerine gönderme yaptı.

TİP yayınladığı afişinde “Memleket diye diye koltuğun peşine düştüler” ifadelerini kullandı.

memleket-partisi-ve-tip-1.jpg

Memleket partisinden de yanıt gecikmedi. Memleket Partisi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Oy bölmenin olmadığı seçimde çekilin oyları bölüyorsunuz dediler Şimdi ise her yerde aday gösteriyorlar. Sahi hangi tipinizi konuşalım ifadelerini kullandı.

memleket-partisi-ve-tip-2.jpg

İki parti arasında yaşanan atışma sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. Atışmanın bugün de devam etmesi bekleniyor.