Memleket Partisi’nde şok eden istifa

Memleket Partisi’nden gelen istifa haberi siyaset gündeminde geniş yer buldu. Siyasetin gündemi Yerel Seçimler olmaya devam ederken Memleket Partisi’nden bir istifa haberi geldi. Şaşırtan istifa haberi manşetlerin en üst sıralarına yerleşti.

Memleket Partisi’nde şok eden istifa

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyurdu. İpek Özkal’ın istifası siyaset gündeminin en çok konuşulan başlıkları arasına yerleşti. Tüm görevlerinden istifa ettiğini duyuran Özkal, teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

İPEK ÖZKAL MEMLEKET PARTİSİ’NDEN İSTİFA ETTİ

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal, partisindeki tüm görevlerinden istifa etti. İstifa haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Özkal, ‘Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım’ dedi.

memleket-partisinde-sok-eden-istifa.jpg

TEŞEKKÜR ETTİ

İpek Özkal'ın istifası siyaset gündeminde büyük yankı uyandırırken bu istifa açıklaması kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu. Resmi sosyal medya hesabından istifa açıklamasında bulunan Özkal, ‘Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Yaptığım her iş, yazdığım her söz, söylediğim her şey içtendi, severekti. Bu süreçte benden desteğini, sevgisini esirgemeyen herkese, parti emekçilerimize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.’ ifadelerine yer verdi.

memleket-partisinde-sok-eden-istifa-001.jpg

İPEK ÖZKAL SAYAN KİMDİR?

Ankara’da dünyaya gelen İpek Özkal, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezundur. Özkal, Türkiye’de ‘Sağlık Sektörü Örneğinde Devletin Küçültülmesi ve Etkinleştirilmesi Çalışmaları’ adlı teziyle Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri Yüksek Lisans Programı’ndan mezun oldu. Ardından Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimler Bölümü’nde Doktora Programı’na başladı ve ‘Türkiye’de Kamu Personel Sisteminin Gelişimi’ adlı teziyle Doktorasını tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde Profesör olarak görev yapmakta olan İpek Özkal, iyi derecede İngilizce ve orta derecede İtalyanca bilmektedir.