Meral Akşener’den Özgür Özel mesajı! Sosyal medya hesabından paylaştı

CHP 38. Olağan Kurultayı açılış gününde genel başkanlık seçimi tamamlandı. Gece geç saatlere kadar süren seçimin sonuçları belli oldu ve CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ise 13 yıllık genel başkanlık görevine veda etti.

Meral Akşener’den Özgür Özel mesajı! Sosyal medya hesabından paylaştı

CHP’de heyecan dolu bir kurultay yaşandı. Genel başkanlık için yarışan Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel, kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu. Seçimin ilk turunda salt çoğunluk sağlanamadığı için seçim 2. Tura kaldı. 2. Turda oy kullanma işlemi sona erdikten sonra oy sayımına geçildi. Oylar sayıldıktan sonra seçim sonuçları açıklandı ve CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Özgür Özel’e tebrik mesajı geldi.

AKŞENER’DEN ÖZGÜR ÖZEL PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından CHP’nin yeni genel başkanı seçilen Özgür Özel için tebrik mesajı yayınlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayında genel başkan olarak seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyor; Kurultay sonuçlarının Cumhuriyet Halk Partisi camiasına hayırlı olmasını diliyorum.’ notunu ekledi.

meral-aksener-den-ozgur-ozel-mesaji-sosyal-medya-hesabindan-paylasti.jpg

BİR TEBRİK MESAJI DA BABACAN’DAN GELDİ

Özgür Özel’e bir tebrik mesajı da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan geldi. Özel’i tebrik eden ve CHP’ye başarılar dileyen Babacan, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Kurultay’ında genel başkanlığa seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyorum. CHP’ye ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ ifadelerine yer verdi.