Meral Akşener İmamoğlu’na yüklendi: Bu şehri yönetemez

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken siyasi arenada da yarış giderek kızıştı. Yerel Seçimlere doğru rekabet artarken seçimlere kendi adaylarıyla çıkma kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den sert eleştiriler geldi.

Meral Akşener İmamoğlu’na yüklendi: Bu şehri yönetemez

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Konuşmasında isim vermeden mevcut İBB Başkanı ve CHP’nin yeniden İBB Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Akşener, ‘Eli genel merkezilerinde gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez.’ dedi.

SİYASETTE GÜNDEM YEREL SEÇİM

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere doğru siyaset gündemi de oldukça yoğun. Seçimlere çok az bir süre kalırken siyasi partilerin aday tanıtımları ve seçim çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Bugün İYİ Parti’nin Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yüklendi. Sert ifadelerle İmamoğlu’na yüklenen Akşener, ‘Bu şehri sadece aklı İstanbul’da olanların, ilgisi ve odağı sadece İstanbul’da olanların, amacı sadece İstanbul’un derdine derman olmak olanların yönetmesi gerekiyor.’ dedi.

meral-aksener-imamoglu-na-yuklendi-bu-sehri-yonetemez.jpg

‘BU ŞEHRİ İKİ AYAĞI YERE SAĞLAM BASANLARIN YÖNETMESİ GEREKİYOR’

İstanbul’un önemine vurgu yapan Meral Akşener, ‘Doğu ile batının birleştiği bu şehri ayağı yere sağlam basanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri sadece aklı İstanbul’da olanların, ilgisi ve odağı sadece İstanbul’da olanların, amacı sadece İstanbul’un derdine derman olmak olanların yönetmesi gerekiyor. Eli genel merkezlerinde gözü başka mevkilerde boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez.’ ifadelerine yer verdi. Akşener’in isim vermeden yaptığı bu sert eleştirilerinin muhatabının İBB Başkanı İmamoğlu olduğu yorumları yapılmaya başlandı.