Mesut Yar hangi partiden aday? Belediye Başkanlığına aday adayı oldu

2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken gözler adaylara çevrildi. Adaylar merak edilirken yavaş yavaş adaylık açıklamaları da gelmeye başladı. Yerel Seçimler için harekete geçen bir isim de ünlü gazeteci ve sunucu Mesut Yar oldu.

Mesut Yar hangi partiden aday? Belediye Başkanlığına aday adayı oldu

Mesut Yar, Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu. Gazeteci ve sunucu olan Yar, 31 Mart Yerel Seçimleri için harekete geçti ve adaylık için çalıştığı kanaldan ayrılarak adaylık başvurusunu yaptı. Datça Belediye Başkanı aday adayı olan ve adaylık başvurusunu yapan Mesut Yar, ‘Mutlu ve Mesut Bir Datça için Mesut Yar’ sloganıyla adaylık için başvuruda bulundu.

MESUT YAR YEREL SEÇİMLERE HAZIR

Ünlü gazeteci ve sunucu Mesut Yar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için hazır. Çalıştığı kanaldan ayrılarak Datça Belediye Başkanı aday adaylığına başvuruda bulunan Yar, Muğla’nın Datça ilçesi Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu duyurdu. 20 yıldır Datça ilçesinde olduğunu söyleyen Mesut Yar, ailesinin yaşadığı ilçeye mutluluk ve huzur getirmek için aday adayı olduğunu belirtti.

mesut-yar-hangi-partiden-aday-belediye-baskanligina-aday-adayi-oldu.jpg

‘TARAFIM HER ZAMAN DOĞRU VE HAKİKATİN YANINDA OLMAK’

Ekranların tanınan yüzü gazeteci ve sunucu Mesut Yar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Yerel Seçimlerde CHP’den Datça Belediye Başkanı aday adayı oldu. Adaylık başvurusunu yapan Yar, tarafım her zaman doğru ve hakikatin yanında olmak dedi ve ’20 yılını Datça’da geçirmiş bir kardeşiniz olarak memleketin en ücra köşesini mutlu etmeye, biraz farklı sözler söylemeye, biraz mutlu ve mesut etmeye gidiyorum. Tek bir kırmızı çizgim var, bu ülkenin kurucu lideri ve kurucu ilkeleri. Başkumandan Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, yaklaşık 60 yaşına geliyorum. Hayatımı bu şekilde sürdürme sözünü babaanneme vermiştim.’ dedi. Mesut Yar, bu açıklamalarıyla adaylığını duyururken çalıştığı kanala da veda etti.