Murat Kurum’dan çok konuşulacak Kanal İstanbul çıkışı

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum, kendisine yöneltilen Kanal İstanbul ile ilgili soruya verdiği yanıtla gündemde. Kurum’un Kanal İstanbul sorusuna verdiği yanıt çok konuşuldu.

Murat Kurum’dan çok konuşulacak Kanal İstanbul çıkışı

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken kıran kırana bir yarışın beklendiği İstanbul’da adayların seçim çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışını kim kazanacak, İstanbul’da seçim sonuçları nasıl olacak merak edilirken AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum’un kendisine yöneltilen ‘Kanal İstanbul’ sorusuna verdiği yanıt yeni bir gündem oluşturdu. İşte Murat Kurum’un Kanal İstanbul sorusuna verdiği yanıt ve tüm detaylar…

MURAT KURUM’A KANAL İSTANBUL SORUSU

Yerel Seçimlere sayılı günler kaldı. Seçime doğru geri sayım devam ederken gözler İstanbul’da. Seçim sonuçlarının en çok merak edildiği illerin başında yer alan İstanbul’da AK Parti’nin adayı Murat Kurum ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu arasında kıran kırana bir yarış var. Seçim için geri sayım sürerken Murat Kurum’a yöneltilen ‘Kanal İstanbul’ sorusu ve Kurum’un bu soruya verdiği yanıt gündemde. Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalına konuk olan Murat Kurum, seçimler öncesinde muhalefet kanadından kendisine Kanal İstanbul üzerinden eleştiri geldiğini belirtti. Yapılan eleştirilerle ilgili konuşan Kurum, ‘Her gün soruyorlar çünkü soracakları hiçbir şey yok. Vaatlerini de anlatamıyorlar. Önceliğimiz olmayan iş bizim gündemimizde değil.’ dedi.

murat-kurum-dan-cok-konusulacak-kanal-istanbul-cikisi.jpg

MURAT KURUM ÇOK NET KONUŞTU

Murat Kurum’un bu sözleri üzerine kendisine bir soru daha yöneltildi. Yarın İBB Başkanı Sayın Erdoğan da ‘Kanal İstanbul’u yapalım’ dedi, siz de ‘Bizim başka önceliklerimiz var’ diyebilir misiniz? şeklindeki soruya ‘erim tabii, niye demeyeyim?’ şeklinde yanıt verdi.