Murat Kurum mal varlığını açıkladı! Resmi açıklama geldi

31 Mart 2024’te yapılacak Yerel Seçimlerde AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum’dan resmi mal beyanı geldi. Mal varlığını resmi olarak açıklayan Kurum, ailesine ait mal varlığını da paylaştı.

Murat Kurum mal varlığını açıkladı! Resmi açıklama geldi

Yerel Seçimler yaklaşırken belediye başkan adayları arasındaki mal varlığı açıklamaları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında. Siyasetin de gündeminde yer alan mal varlığı açıklamaları devam ederken daha önce canlı yayında mal varlığı konusunda yorumda bulunan Kurum, ‘Mal varlığımızı açıklamada herhangi bir sorunumuz yok’ demişti. Resmi açıklama geldi. AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, eşine ve kendisine ait olan mal beyanı açıkladı. İşte Murat Kurum’un ve ailesinin mal varlığı…

MURAT KURUM MAL VARLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

İstanbul’da kıran kırana yarış devam ederken AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum’dan mal varlığı ile ilgili resmi açıklama geldi. Kurum, eşinin, çocuklarının ve kendisinin mal varlığını resmen açıkladı. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında mal varlığı konusunda yorumunu dile getiren Kurum, sözlü bir şekilde mal varlığından bahsetmiş ve ‘Ankara’da evimiz var. İstanbul’da evimiz var. 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Biraz borcumuz var ev aldığımız için. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz.’ demişti. Kurum’dan mal varlığıyla ilgili resmi açıklama geldi.

murat-kurum-mal-varligini-acikladi-resmi-aciklama-geldi.jpg

MURAT KURUM’UN MAL VARLIĞI

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum’un Ankara Çankaya’da kendi adına bir evi, eşi Şengül Kurum’un Ankara Altındağ’da bir evi ve İstanbul Kağıthane’de oturdukları bir evi ve arabaları mal beyanında yer alıyor.

murat-kurum-mal-varligini-acikladi-resmi-aciklama-geldi-001.jpg